Volley League: Παρελθόν ο Τσούλαφιτς από τον ΟΦΗ

Σπορ
Volley League: Παρελθόν ο Τσούλαφιτς από τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο παίκτης βαρόμετρο της φετινής προσπάθειας αναχώρησε για τα Εμιράτα...

Μία ακόμη σημαντική αποχώρηση έρχεται να ταράξει τα νερά στην ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, αφού λίγες ημέρες μετά την παραίτηση του προπονητή Δημήτρη Ζλατιλίδη, από την ομάδα αποχώρησε και ο Μίλος Τσούλαφιτς. Ο 33χρονος Μαυροβούνιος διαγώνιος, που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δεδομένων και των οικονομικών προβλημάτων στην ομάδα του Ηρακλείου.

Πρόκειται για μια τεράστια απώλεια για τον ΟΦΗ, αφού ο Τσούλαφιτς ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους της φετινής προσπάθειας, προσδίδοντας σημαντική ποιότητα στο δυναμικό του, ενώ αρκετές ήταν οι φορές που η παρουσία του ήταν καταλυτική για την έκβαση ενός θετικού αποτελέσματος. Πρόκειται σίγουρα για μια πολύ σημαντική απουσία, που καλείται πλέον να διαχειριστεί o Ανέστης Γιαννακόπουλος στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να παραμείνει στη Volley League. Ο τεχνικός του ΟΦΗ στη θέση του Τσούλαφιτς χρησιμοποίησε στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου τον Λουκούμι, που προστέθηκε πρόσφατα στην ομάδα για να ενισχύσει την προσπάθειά της.

Όπως και να έχει πάντως, ο ΟΦΗ έδειξε κόντρα στον ΠΑΟΚ και χωρίς τον Τσούλαφιτς ότι είναι ανταγωνιστική ομάδα και αξίζει να έχει θέση στη μεγάλη κατηγορία. Το ζητούμενο σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, και λαμβάνοντας υπόψη τις όποιες δυσκολίες, είναι η ομάδα να παραμείνει ενωμένη και ψύχραιμη, διεκδικώντας την παραμονή της, ώστε την επόμενη χρονιά και σε νέες βάσεις να γίνουν οι σχετικές αναπροσαρμογές των δεδομένων και ο σχεδιασμός μίας νέας προσπάθειας.

Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι και οι παίκτες, παρά τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν, πιστεύουν ότι ο Γιάννης Δανδάλης, που έκανε την υπέρβαση στη συγκρότηση της φετινής ομάδας επιβεβαιώνοντας την αγάπη του για το βόλεϊ, θα βρει τη λύση και, με υπομονή και κατανόηση απ’ όλους, ο ΟΦΗ θα καταφέρει να βγει από το αδιέξοδο...

Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος, τα παιχνίδια που έχει να δώσει η ομάδα του Ηρακλείου, μαχόμενη για την παραμονή της στη Volley League, είναι: 14η αγωνιστική (23/2): Ελπίς Αμπελοκήπων-ΟΦΗ, 15η αγωνιστική (1/3): Φοίνικας-ΟΦΗ, 16η αγωνιστική (7/3): ΟΦΗ-Εθνικός, 17η αγωνιστική (21/3): Ηρακλής-ΟΦΗ, 18η αγωνιστική (28/3): ΟΦΗ-Κηφισιά.

Υπενθυμίζουμε ότι οι έξι πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος θα λάβουν μέρος στα play offs και οι άλλες τέσσερις στα play out. Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 8η θέση με 11 βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League:

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου: 19:00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός-ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, 17:30 (EΡΤ Sports): ΠΑΟΚ-Α.Ο. Φοίνικας Σύρου, 20:30: Παναθηναϊκός Α.Ο.-ΑΟΠ Κηφισιάς.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου: 16:00: Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων-ΟΦΗ, 17:30: Ολυμπιακός ΣΦΠ-Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News