Βόλεϊ

Η επίσημη θέση του ΟΦΗ για το «διαζύγιο» με Ζλατιλίδη|

«Θα είναι πάντα φίλος του ΟΦΗ» αναφέρει το ΤΑΑ Βόλεϊ ΟΦΗ ενώ ο Δημήτρης Ζλατιλίδης επισημαίνει σε δήλωσή του «θα είμαι πάντα στρατιώτης της ομάδας»

Με τον Δημήτρη Ζλατιλίδη στον πάγκο η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ έζησε τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας της όμως οι εξελίξεις είναι τέτοιες που το «διαζύγιο» δεν απεφεύχθη. Ο κ. Ζλατιλίδης παραιτήθηκε λόγω των οικονομικών προβλημάτων που έχουν ανακύψει.

 

Το ΤΤΑ ΟΦΗ Βόλεϊ στην επίσημη ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, υπέβαλλε ο Δημήτρης Ζλατιλίδης. Ο τεχνικός του ΟΦΗ είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και υπεύθυνο της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη και αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία.

Ηταν μια δύσκολη απόφαση και για τους δυο, καθώς μαζί οραματίστηκαν την άνοδο του βόλεϊ του ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία.

Το ΤΑΑ ΟΦΗ βόλεϊ, ευχαριστεί τον Δημήτρη Ζλατιλίδη για την προσφορά του στον ΟΦΗ, όλα αυτά τα χρόνια, τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν προπονητής.

Είναι ο προπονητής που  συνέδεσε το όνομα του με την άνοδο του βόλεϊ του ΟΦΗ στην Volley League και τον ευχαριστούμε. Θα είναι πάντα ένας φίλος του ΟΦΗ».

Ο Δημήτρης Ζλατιλίδης ανέφερε για την λύση συνεργασίας με τον ΟΦΗ:

«Για μένα είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Είναι μια προσωπική απόφαση μετά απο 8 χρόνια σαν αθλητής και προπονητής στον ΟΦΗ.

Το συζήτησα με τον πρόεδρο με τον οποίο ξεκινήσαμε μαζί όλη αυτήν την προσάθεια.

Δυστυχώς τα προβλήματα της ομάδας, μας λύγισαν. Το καλύτερο για την ομαδα θεωρώ ότι σε αυτή τη φάση είναι να αποχωρήσω. Θα είμαι πάντα στρατιώτης της ομάδας.

Της εύχομαι να παραμείνει στην κατηγορία και να χαράξει μια νέα πορεία».

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, χρέη πρώτου προπονητή, θα εκτελέσει ο Ανέστης Γιαννακόπουλος.

Σχόλια