Ζλατιλίδης: Η ομάδα χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη από όλη την πόλη

Σπορ
Ζλατιλίδης: Η ομάδα χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη από όλη την πόλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ έστειλε μήνυμα μετά την ήττα στη Βόχα...

Mία μεγάλη ευκαιρία, να πάρει το διπλό στο παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό, στη μάχη της παραμονής, έχασε ο ΟΦΗ που ηττήθηκε το Σάββατο στο τάι μπρέικ στη Βόχα. Η ομάδα του Ηρακλείου προηγούνταν στο 4ο σετ με 1-2 είχε ματς μπολ για να τελειώσει το παιχνίδι και να πάρει τη νίκη, αλλά αυτοκτόνησε, έχασε το σετ με 27-25 (2-2) και οι γηπεδούχοι με όπλο την ψυχολογία πήραν το πέμπτο σετ με 15-8 και τη νίκη με 3-2 σετ.Ο ΟΦΗ αρκέστηκε στον ένα πόντο, στο παιχνίδι, αλλά έχασε μέσα απο τα χέρια του τους τρείς που θα τον έφερναν στην 7η θέση.

Μετά το παιχνίδι ο Δημήτρης Ζλατλίδης έστειλε μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ, ζητώντας μεγαλύτερη στήριξη στην προσπάθεια που γίνεται : «Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Έδωσαν ότι μπορούσαν. Στο κρίσιμο σημείο, χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι στο τέταρτο σετ. Παλέψαμε όμως και κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλά. Μας περιμένουν δυο δύσκολοι μήνες και καλώ την κοινωνία του Ηρακλείου, να έρθει πιο κοντά μας, ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Η ομάδα χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη από όλη την πόλη κα περιμένω στα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται το γήπεδο, να έχει περισσότερο κόσμο και να δείξουμε έμπρακτα την στήριξη στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Κάποιοι άνθρωποι κάνουν πραγματικά μεγάλη προσπάθεια για να ανεβάσουν ψηλότερα τον ΟΦΗ και μέσα σε αυτούς βάζω και τους παίκτες μου και αυτό πρέπει να εκτιμηθεί περισσότερο.

Ο κεντρικός του ΟΦΗ Νίκος Καρατζάς, με τη σειρά του δήλωσε: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ήταν ένα παιχνίδι με ωραίο θέαμα. Προσφέραμε θέαμα σε όσους ήρθαν εδώ και όσους το παρακολούθησαν σε livestreaming. Ήμασταν μαχητικοί, θέλαμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Μας πήρε ένα πολύ σημαντικό σετ ο Παμβοχαϊκός. Μετά την απώλεια του 4ου σετ φάνηκε σα να καταρρεύσαμε. Στο τάι μπρέικ αγχωθήκαμε και χάσαμε. Καλή συνέχεια στον Παμβοχαϊκό. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο στη συνέχεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News