Volley League: Παιχνίδι- πρόκληση για τον ΟΦΗ κόντρα στον Ολυμπιακό

Σπορ
Volley League: Παιχνίδι- πρόκληση για τον ΟΦΗ κόντρα στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 18:30 το παιχνίδι σήμερα στο ΒΑΚ...

Ένα ακόμη εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι έχει μπροστά του ο ΟΦΗ στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League. H ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη, μετά τα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, έχει μπροστά της την αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Το παιχνίδι έχει οριστεί για σήμερα στις 18:30 τελικά (αντί για τις 19:00 που είχε οριστεί αρχικά) στο κλειστό του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά και εμείς παίζουμε στο γήπεδό μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης για το σημερινό παιχνίδι.

«Για μας τα παιχνίδια αυτά είναι πρόκληση. Είναι η πρώτη μας χρονιά στην κατηγορία και οι στόχοι μας είναι διαφορετικοί. Ωστόσο θέλουμε να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα μπροστά στο κοινό μας. Με την ευκαιρία θα ήθελα να καλέσω για μια ακόμη φορά τον κόσμο του ΟΦΗ να έρθει να μας δει και να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου».

Στην ανακοίνωσή του για το παιχνίδι, το ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλεϊ αναφέρει ότι γίνεται «ένα ακόμη παιχνίδι-γιορτή για το βόλεϊ του ΟΦΗ μας, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου: ΟΦΗ-Ολυμπιακός την Παρασκευή 31/1 (σ.σ. σήμερα) στις 6:30 μ.μ. στο “παλατάκι” μας. Ένα σπουδαίο παιχνίδι, με ένα μεγάλο αντίπαλο. Ελάτε να βοηθήσετε τους παίκτες μας να παλέψουν για το καλύτερο!».

Τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ ελεύθερη θα είναι η είσοδος σε παιδιά. Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ από νωρίς το μεσημέρι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και την μπουτίκ πίσω από τη Θύρα 1. Εισιτήρια θα διατίθενται και στο κλειστό του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, δύο ώρες πριν το παιχνίδι.

Υπενθυμίζουμε ότι όπως έχει γνωστοποιήσει η ομάδα, ενημερώνοντας και την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, δε θα δοθούν εισιτήρια σε φιλάθλους των “ερυθρολεύκων”. Έχουν ωστόσο γίνει ενέργειες για την παρουσία στο παιχνίδι μαθητών και αθλητών από το Ηράκλειο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στη Volley League:

Σήμερα 18:30: ΟΦΗ-Ολυμπιακός (ΕΡΤ Sports).

Αύριο 7:30: ΠΑΟΚ-Παμβοχαϊκός (V.L.-T.V.), 18:00 Φοίνικας Σύρου-Παναθηναϊκός (V.L.-T.V.), 20:00 Ηρακλής-Ελπίδα Αμπελοκήπων (V.L.-T.V.).

Κυριακή 17:30: Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Κηφισιά (V.L.-T.V.).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News