Ζλατιλίδης: "Πρόκληση για τον ΟΦΗ το παιχνίδι με Ολυμπιακό"

Σπορ
Ζλατιλίδης: "Πρόκληση για τον ΟΦΗ το παιχνίδι με Ολυμπιακό"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλο παιχνίδι αύριο Παρασκευή στο κλειστό του ΒΑΚ (18:30) με αντίπαλο του ΟΦΗ τους "ερυθρόλευκους"

«Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά και εμείς παίζουμε στο γήπεδο μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο» τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, για το μεγάλο παιχνίδι που θα γίνει την Παρασκευή 31/1 στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού, για την 11η αγωνιστική στην Volley League.

«Για μας τα παιχνίδια αυτά είναι πρόκληση. Είναι η πρώτη μας χρονιά στην κατηγορία και οι στόχοι μας είναι διαφορετικοί. Ωστόσο θέλουμε να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα μπροστά στο κοινό μας. Με την ευκαιρία θα ήθελα να καλέσω για μια ακόμη φορά τον κόσμο του ΟΦΗ , να έρθει να μας δεί και να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου».

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18:30 αντί στις 19:00 που είχε αρχικά προγραμματιστεί. Στην ενημέρωση αυτή προχώρησε η ΕΣΑΠ, προς τον ΟΦΗ, για τηλεοπτικούς λόγους.

Στην ανακοίνωση του, για το παιχνίδι το ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ, αναφέρει ότι «ένα ακόμη παιχνίδι- γιορτή, για το βόλει του ΟΦΗ μας, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου. ΟΦΗ-Ολυμπιακός την Παρασκευή 31/ 1 στις 6.30μμ στο «παλατάκι» μας. Ένα σπουδαίο παιχνίδι, με ένα μεγάλο αντίπαλο. Ελάτε να βοηθήσετε τους παίκτες μας, να παλέψουν για το καλύτερο!"

Τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ ελεύθερη θα είναι η είσοδος σε παιδιά. Οι φίλαθλοι τυο ΟΦΗ από νωρίς το μεσημέρι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και την μπουτίκ πίσω από τη θύρα 1. Εισιτήρια θα διατίθενται και στο κλειστό του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, δυο ώρες πριν το παιχνίδι. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News