Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις Zλατιλίδη μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟ

Σπορ
Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις Zλατιλίδη μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Τις επόμενες ημέρες θα παρθούν κάποιες αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της ομάδας...", είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ...

Ο ΟΦΗ δεν παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου που έγινε στο ΒΑΚ κόντρα στον καλύτερο Παναθηναϊκό, γνώρισε την ήττα με 0-3 σετ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκείνο που προκάλεσε ωστόσο αίσθηση ήταν οι δηλώσεις του Δημήτρη Ζλατιλίδη μετά το παιχνίδι καθώς εμφανώς πικραμένος, έκρουσε – ίσως- ένα καμπανάκι κινδύνου για την ομάδα;

«Έχουμε κάποια προβλήματα που πρέπει να λύσουμε μέσα στην ομάδα και δεν μπορέσαμε να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι. Τις επόμενες ημέρες θα παρθούν κάποιες αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της ομάδας και θα γίνουν κάποια πράγματα έτσι ώστε να ξαναμπούμε σε μία σειρά…»,είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες έχουν δημιουργήσει μία αποσταθεροποίηση στο τμήμα, δημιουργώντας δυσαρέσκεια και προβληματισμό! Η ομάδα βρίσκεται σε μία επαγγελματική κατηγορία και πρέπει να λειτουργεί με συγκεκριμένα στάνταρς καθώς σε διαφορετική περίπτωση δημιουργούνται αναταράξεις. Ο Γιάννης Δανδάλης προσπαθεί να σηκώσει μόνος του το μεγάλο βάρος της Volley League κάτι που είναι δύσκολο , με αποτέλεσμα να αναζητά υποστηρικτές, για να μπορέσει η ομάδα να διατηρηθεί σε υψηλούς ρυθμούς, όπως έκανε μέχρι τη διακοπή των εορτών…

Από κει και πέρα και σε ότι αφορά το παιχνίδι ο τεχνικός του ΟΦΗ, είπε: «Τεχνικά κατά διαστήματα τα παιδιά προσπάθησαν να κάνουν πράγματα αλλά ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες αξίας και είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Ευελπιστώ ότι θα διορθωθούν κάποια πράγματα εσωτερικά δικά μας ώστε να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον στους επόμενου 2,5 μήνες που υπολείπονται για το τέλος του πρωταθλήματος.

Σαρικεϊσογλου: Ελπίζω να γίνουν αυτά που πρέπει

« Ο Παναθηναϊκός ήρθε εδώ και έκανε αυτό που ήταν να κάνει. Ήταν το φαβορί, έπαιξε σοβαρά σε αντίθεση με εμάς που δεν βρήκαμε ρυθμό στο παιχνίδι», τόνισε ο Μιχάλης Σαρικεϊσογλου που δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την εικόνα της ομάδας του. «Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα ως ομάδας. Μετά τη διακοπή δεν βρήκαμε ρυθμό. Ελπίζω να γίνουν αυτά που πρέπει και η ομάδα να ανακάμψει…».

Στα υπόλοιπα χθεσινά παιχνίδια κυπέλλου είχαμε: Ηρακλής- Εθνικός 3-0, Παμβοχαϊκός- Φοίνικας 0-3, Φίλιππος- Κηφισιά 0-3, Πήγασος- ΠΑΟΚ 0-3, ΑΕΝ Πανοράματος- ΧΑΝΘ 3-0, ΑΕ Αρμενίων- Ολυμπιακός 0-3, Άρης- Ελπίς 1-3.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News