ΓΕΗ: Πρωταθλήτρια Κρήτης στους έφηβους με δύο νίκες κόντρα στον ΣΦΠ Χανίων

Σπορ
ΓΕΗ: Πρωταθλήτρια Κρήτης στους έφηβους με δύο νίκες κόντρα στον ΣΦΠ Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δεύτερος τελικός που έγινε στο ΒΑΚ ήταν ντέρμπι και κρίθηκε στο τάι μπρέικ...

Μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τάι μπρέικ η ΓΕΗ επικράτησε με 3-2 σετ του ΣΦΠ Χανίων στο ΒΑΚ και κατέκτησε το πρωτάθλημα Κρήτης σε επίπεδο εφήβων με δύο νίκες στους τελικούς.

Το πρώτο παιχνίδι στα Χανιά είχε γίνει στις 22 Δεκεμβρίου του 2019 και  η ομάδα του Νικήτα Νικητάκη κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-0 σετ σε βάρος του ΣΦΠ.

Το παιχνίδι του Σαββάτου όμως  ήταν συγκλονιστικό, με τη ΓΕΗ να προηγείται δύο φορές στα σετ και τον ΣΦΠΧ ισοφαρίζει ισάριθμες. Γενικότερα οι παίκτες του Δήμου Μπουρμπάκη αποδείχτηκαν καλύτεροι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στα Χανιά, αφήνοντας για μια ακόμα φορά υποσχέσεις για το μέλλον.

Τα σετ: 25-18, 22-25, 25-17, 21-25, 17-15

Διαιτητές: Καραπουλάκης - Κληματσίδα - Σταμουλάκη

ΓΕΗ (Νικήτας Νικητάκης): Αλεξανδρόπουλος, Σπινθάκης, Πρασανάκης, Μαυρίδης, Πατσούκου, Βολιτάκης, Παχιαδάκης, Γεωλδάσης, Αναγνώστου, Σιμάτος, Μενδρινός, Σπιταδάκης, Γκλέντις Βαντάρδα

ΣΦΠ Χανίων (Δήμος Μπουρμπάκης): Καλογρίδης, Κορωνιωτάκης, Ξανθάκης, Παπαγεωργίου, Στουπάκης, Τρόπιος, Τσίγκος, Χατζής, Χότζα, Παπαδόσηφος, Γυπαράκης, Πατερομιχελάκης 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News