Ζλατιλίδης: Μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ηρακλή και θέλουμε τον κόσμο κοντά μας

Σπορ
Ζλατιλίδης: Μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ηρακλή και θέλουμε τον κόσμο κοντά μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του ΟΦΗ υποδέχεται αύριο στις 18:00 την ισόβαθμη ομάδα της Θεσσαλονίκης…

Για το αυριανό (18:00) σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή στο ΒΑΚ μίλησε ο τεχνικός του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, καλώντας τον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας.

"Eίναι ένα μεγάλο ντέρμπι και καλούμε τον κόσμο να έρθει και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη νίκη" τονίζει στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.grο προπονητής του ΟΦΗ και συνεχίζει:

«Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι, παίζουμε μέσα στην έδρα μας και θέλουμε να το κερδίσουμε. Είμαστε ισόβαθμοι στην βαθμολογία με τον Ηρακλή και αυτό τα λέει όλα για την σημασία του αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη μπροστά στον κόσμο μας. Θα τους καλέσω για μια ακόμη φορά να είναι κοντά μας και να κλείσουμε με μια μεγάλη νίκη το 2019, που είναι χρονιά-ορόσημο για το βόλει του ΟΦΗ, καθώς πετύχαμε την άνοδο στην VolleyLeague".

O τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε και στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος, που έφερε αντίπαλο του ΟΦΗ, τον Παναθηναϊκό στις 22 Ιανουαρίου σε νοκ-αουτ παιχνίδι που θα γίνει στο Ηράκλειο. Όπως λέει ο Δημ. Ζλατιλίδης «είναι ένα παιχνίδι γιορτή. Μας αρέσει να παίζουμε με μεγάλες ομάδες και να μετράμε τις δυνάμεις μας. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε την πρόκριση».

Αγωνιστικά, ο προπονητής του ΟΦΗ δεν έχει προβλήματα, καθώς τόσο ο Τσούλαφιτς, όσο ο Κολομβιανός Μίνα, που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, έχουν τεθεί στην διάθεση του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News