Ξεκίνησαν οι αγώνες βόλεϊ Γυμνασίων με τα σχολεία της Χερσονήσου

Σπορ
Ξεκίνησαν οι αγώνες βόλεϊ Γυμνασίων με τα σχολεία της Χερσονήσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνοιξε η αυλαία στο πρόγραμμα ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑ

Με τις συναντήσεις βόλεϊ Γυμνασίων ξεκίνησαν οι αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ στα ομαδικά αθλήματα. Τα πρώτα παιχνίδια αφορούσαν στα Γυμνάσια Χερσονήσου, Μοχού, Γουβών και Μουσικό Σχολείο από την περιοχή της Χερσονήσου με την συμμετοχή 44ων μαθητών-τριών. 

Σε μια αθλητική ατμόσφαιρα οι μαθητές-τριες είχαν την εμπειρία του αγώνα παίζοντας τέσσερα παιχνίδια η κάθε ομάδα, στο πνεύμα των αγώνων ΑθλοπΑΙΔΕΙΑΣ που στόχο έχουν και βραβεύουν τη συμμετοχή όσο περισσότερων ομάδων και παιδιών γίνεται από κάθε σχολείο.

Το "παρών" στη διοργάνωση έδωσαν ο Υπεύθυνος ΦΑΣΧΑ κ. Ι. Νηστικάκης, ο ομοσπονδιακός προπονητής Βόλεϊ κ. Νικήτας Νικητάκης και το μέλος της ΟΕΣΑΔ κ. Δήμητρα Νεονάκη.

Από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού συγχαίρουν όλους τους συμμετέχοντες, τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής και τα Σχολεία που έλαβαν μέρος .

Οι αγώνες θα συνεχισθούν αύριο με τα Γυμνάσια της περιοχής Μοιρών ( Γυμνάσιο Μοιρών, Αγ. Δέκα, Πόμπιας και Ασημίου) στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών από 9.30 -2.00 και την Τετάρτη 18-12-2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δύο Αοράκια» με τη συμμετοχή των παρακάτω Γυμνασίων :1ο, 2ο, 3ο , 5ο, 6ο , 7ο, 9ο, 12ο , 13o, Γυμνάσιο Ν. Αλικ/σού, Αρχανών, Βενεράτου, Γαζίου, Θραψανού,Κρουσώνα, Μελεσών, Προφήτη Ηλία, Τυλίσου, Πειραματικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News