Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον ΟΦΗ στην Volley League

Σπορ
Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον ΟΦΗ στην Volley League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκησε τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη με 1-3 σετ…

Ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη, όπως αναμενόταν (1-3) κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική της Volley League.

Η ομάδα του Ηρακλείου με τη νίκη αυτή έφτασε τους δέκα βαθμούς, προσπέρασε τον Παμβοχαϊκό και μπήκε για τα καλά στη διεκδίκηση μίας θέσης στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στα play off.

Οι ακρίτες κατάφεραν και πήραν σετ (το πρώτο τους στο πρωτάθλημα) ενώ μπορούσαν να πάρουν μέχρι και τον βαθμό αφού διεκδίκησαν μέχρι τέλους το 4ο σετ. Το παιχνίδι αυτό μπορεί να έχει και ιστορικό χαρακτήρα αφού όλο και πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν τον Εθνικό να αποχωρεί από το πρωτάθλημα.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι ένα ακόμη πλήγμα στο κύρος του πρωταθλήματος. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα του Εθνικού κατάφερε να πάρει την άδεια από την ΕΕΑ κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Ο ΟΦΗ πιέστηκε αρκετά και λίγο έλειψε να πέσει θύμα τεράστιας έκπληξης.

Για τον ΟΦΗ ακολουθούν δύο παιχνίδια ιδιαιτέρως δύσκολα. Η ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη κοντράρεται εντός έδρας με τον Ηρακλή την προσεχή αγωνιστική ενώ κλείνει τον πρώτο γύρο εκτός έδρας κόντρα στην Κηφισιά. Τα ματς κρίνονται σημαντικά αφού οι τρεις ομάδες παλεύουν για να μπουν στην πρώτη εξάδα.

Τα σετ: 1-3 (27-29, 25-22, 25-27, 21-25)

Διακοπή στο Ηρακλής- ΠΑΟΚ

Η 7η αγωνιστική στιγματίστηκε από τη διακοπή του αγώνα Ηρακλής-ΠΑΟΚ μετά από απόφαση του διαιτητή που ζήτησε μεταξύ 3ου και 4ου σετ από τους παράγοντες των γηπεδούχων τη μερική εκκένωση των εξεδρών και συγκεκριμένα την εξέδρα που βρίσκονταν ο κύριο όγκος των οπαδών τους. Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει ο κ.Μυλωνάκης στο φύλλο αγώνα οι παράγοντες του ΤΑΑ Ηρακλής δεν εκτέλεσαν την εντολή και έτσι αποφασίστηκε η οριστική διακοπή. Το φύλλο αγώνα θα διαβιβαστεί στην αθλητική δικαιοσύνη που θα αποφανθεί για την τύχη του αγώνα. Προσωρινή διακοπή για την χρήση δακρυγόνων είχαμε και στο Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός.

Tα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής: Φοίνικας Σύρου- Ελπίδα Αμπελοκήπων 3-0, Κηφισιά- Παμβοχαϊκός 3-1, Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός 2-3, Ηρακλής- ΠΑΟΚ Διεκόπη, Εθνικός Αλεξανδρούπουλης- ΟΦΗ1-3.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News