Volley League: Δεύτερη νίκη για ΟΦΗ, 3-0 την Ελπίδα Αμπελοκήπων

Σπορ
Volley League: Δεύτερη νίκη για ΟΦΗ, 3-0 την Ελπίδα Αμπελοκήπων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με όπλο την έδρα και με επιθετικό πνεύμα η δεύτερη νίκη στο κλειστό ΒΑΚ

Ο ΟΦΗ με όπλο την έδρα του επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό ΒΑΚ της Ελπίδας Αμπελοκήπων για την 5η αγωνιστική της Volley League. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, που έχει ξεπεράσει επιτυχώς και το εμπόδιο του Παμβοχαϊκού ενώ δεν τα κατάφερε απέναντι στους πολύ πιο δυνατούς Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη έφτασε τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα ενώ η Ελπίδα από την άλλη σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Ο ΟΦΗ με όλα του τα επιθετικά όπλα να λειτουργούν στην εντέλεια προηγήθηκε με 10-5 με άσο του Τσούλαφιτς. Η Ελπίδα προσπάθησε να αντιδράσει με τον Γαλιρόπουλο αλλά Τσούλαφιτς και Ρουμελιωτάκης έφεραν την ομάδα της Κρήτης στο +7 για το 14-7. Με το μπλοκ της ομάδας του Δημήτρη Ζλατιλίδη να δίνει πολύτιμους πόντους ο ΟΦΗ έφτασε στο 18-10 αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν κατέθεσαν τα όπλα και μείωσαν σε 21-17 με τον Γαλιρόπουλο και πάλι. Ο Καραμπαλί με άσο και ο Ρουμελιωτάκης με επίθεση έφεραν τους Κρητικούς στο 25-17 και το 1-0 στα σετ.

Το δεύτερο σετ εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 14-11 με Ρουμελιωτάκη και Τσούλαφιτς. Η Ελπίδα μπήκε και πάλι στη διεκδίκηση του σετ με άσο του Ποχάνη και μπλοκ του Ενγκαμπούρου. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή κα προηγήθηκαν με 20-21 με μπλοκ του Επιτροπάκη. Με δύο σερί μπλοκ όμως από Στοροζίλοφ και Ρουμελιωτάκη έφεραν και πάλι τον ΟΦΗ στη θέση του οδηγού για το 23-22 με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο 24-22 μετά από λάθος του Μανωλάκη και τελικά στην κατάκτηση του σετ με 25-23 με επίθεση του Καράμπαλι.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με τον Τσούλαφιτς με 11-8 στο τρίτο σετ. Η ομάδα της Κρήτης με άσο του Κομητούδη έφτασε στο 16-10 αλλά η Ελπίδα μπήκε και πάλι στο σετ (17-16) με δύο σερί άσους του Καπετανίδη και με επίθεση του Ποχάνη. Ο Τσούλαφιτς έδωσε τέλος στο σερί των φιλοξενούμενων ενώ ο Στοροζίλοφ με μπλοκ και ο Τσούλαφιτς με άσο έδωσα προβάδισμα τεσσάρων πόντων στον ΟΦΗ για το 21-17. Ο Ρουμελιωτάκης με μπλοκ και ο Τσούλαφιτς έδωσαν το σετ και τη νίκη στον ΟΦΗ.

Τα σετ 3-0 (25-17, 25-23, 25-21)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News