Δείπνο στον ΟΦΗ πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό

Σπορ
Δείπνο στον ΟΦΗ πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη θέλει το νικηφόρο αποτέλεσμα αύριο (19:00) στο ΒΑΚ...

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι από αυτά που θέλει να κερδίσει δίνει αύριο (19:00) στο κλειστό του ΒΑΚ ο ΟΦΗ με αντίπαλο τον Παμβοχαϊκό για την 3η αγωνιστική της Volley League. Με την βοήθεια του κόσμου του ο ΟΦΗ μπορεί να σημειώσει την ιστορική πρώτη νίκη του στη μεγάλη κατηγορία. 

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης παρέθεσε δείπνο στο προπονητικό τιμ και τους παίκτες, στο εστιατόριο "Παντοπωλείο των γεύσεων", ζητώντας από την ομάδα να δώσει τον καλύτερο της εαυτό σε αυτό το παιχνίδι, που είναι σημαντικό για τους στόχους που έχει θέσει ο ΟΦΗ.

Το κλίμα στην εν λόγω συνάντηση ήταν εξαιρετικό ενώ και οι αθλητές του ΟΦΗ, που από παιχνίδι σε παιχνίδι εμφανίζονται καλύτεροι, έχουν αντιληφθεί τη σημασία του αγώνα, για το σύλλογο.

Η κρητική ομάδα, προέρχεται από δυο ήττες σε δυο δύσκολα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και στο παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό, θέλει το πρώτο, νικηφόρο αποτέλεσμα.

"Ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη" τονίζουν οι παίκτες του ΟΦΗ που θα τα δώσουν όλα στο γήπεδο, ώστε η ομάδα να πετύχει το πρώτο και ιστορικό νικηφόρο αποτέλεσμα στην κατηγορία, ώστε να δει τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία και προοπτική.

Αναλυτικά τα υπόλοιπα αποτελέσματα στην Volley League: Εθνικός- Παναθηναϊκός 0-3, ΠΑΟΚ- Ελπίς Αμπελοκήπων 3-1, Φοίνικας Σύρου- Ολυμπιακός 0-3, Ηρακλής- Κηφισιά 3-0.

Η βαθμολογία: 1. Ηρακλής 9, 2. Ολυμπιακός 9, 3. Φοίνικας 6, 4. Παναθηναϊκός 6, 5. ΠΑΟΚ 6, 6. Κηφισιά 3, 7. Παμβοχαϊκός 2, 8. Ελπίς 1, 9. ΟΦΗ 0, 10. Εθνικός 0.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News