Νίκη κορυφής για τα κορίτσια της ΓΕΗ

Σπορ
Νίκη κορυφής για τα κορίτσια της ΓΕΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκη εκτός έδρας και για την Μεσσαρά, δύσκολη ήττα για την ΑΘΛΕΣΗ- Νέα ήττα για τους Άνδρες της ΓΕΗ...

Χωρίς βαθμό συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ των Ανδρών η ΓΕΗ που γνώρισε την ήττα από την ισχυρή και πρωτοπόρο ομάδα της Καλαμάτας στο κλειστό των Αρχανών για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Γιώργου Σταυρόπουλου προσπάθησαν να κοντράρουν τους φιλοξενούμενους, είχαν γεμάτα σετ όμως δεν τα κατάφεραν. Η Καλαμάτα πήρε το 1ο σετ με 22-25, το 2ο με 20-25 ενώ το 3ο με 25-27.

Αντίθετα και αυτή την αγωνιστική (4η) οι Γυναίκες της ΓΕΗ πήραν νικηφόρο αποτέλεσμα αφού δεν είχαν ιδιαίτερη δυσκολία απέναντι στην ουραγό Ένωση Βύρωνα και πλέον συγκατοικούν στην 1η θέση με τον Απόλλων Καλαμάτας και τον Απολλώνιο. Τα κορίτσια των Γιώργου Μενδρινού και Νίκου Προύφα μπήκαν αποφασιστικά στο κλειστό των Πατελών και επιβλήθηκαν με 25-14 στο 1ο σετ ενώ ανάλογη ήταν και η συνέχεια αφού κέρδισαν και το 2ο σετ με 25-18. Ευκολότερα ήταν τα πράγματα στο 3ο σετ όπου οι γηπεδούχες νίκησαν με 25-11. «Σύσσωμο το Δ.Σ. της ΓΕΗ συγχαίρει τις παίκτριες, τους προπονητές και τους εύχεται καλή ανάλογη πορεία», αναφέρει η Διοίκηση.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πήραν τα κορίτσια της Μεσσαράς, βελτιώνοντας έτσι τη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα των Μοιρών επικράτησε 0-3 επί του Μεσσηνιακού. Τα σετ: 20-25, 22-25, 18-25.

Ντέρμπι έγινε στην Πετρούπολη με την ΑΘΛΕΣΗ να χάνει τελικά στο τάι μπρέικ το παιχνίδι με την ομώνυμη ομάδα. Οι γηπεδούχες πήραν το 1ο σετ με 25-18 όμως τα κορίτσια του Μανόλη Μανωλάκη έκαναν το 1-1 με 16-25 ενώ πήραν και προβάδισμα στη συνέχεια, κερδίζοντας το 3ο σετ με 19-25. Η Πετρούπολη είχε απάντηση στο 4ο σετ (25-15) όπου δεν βρήκε τις λύσεις που θα ήθελε η ΑΘΛΕΣΗ που πάλεψε μέχρι τέλους όμως έχασε στο 5ο σετ με 15-13.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News