Το «μήνυμα» της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ για την ιστορική πρεμιέρα

Σπορ
Το «μήνυμα» της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ για την ιστορική πρεμιέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήλωση Ζλατιλίδη και ανακοίνωση από τον Ερασιτέχνη

Μεγάλη ανυπομονησία στις τάξεις της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ και των φιλάθλων, για την σημερινή ιστορική πρεμιέρα στη Volley League.

Οι Κρητικοί υποδέχονται στις 5 το απόγευμα τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΒΑΚ, που αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης αναφέρει για το παιχνίδι: «Ξεκινάμε με ένα δυνατό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο σπίτι μας και μπροστά στον κόσμο μας. Στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή προσπάθεια και να σταθούμε με αξιοπρέπεια απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει σε αυτό το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της χρονιάς και εμείς θα προσπαθήσουμε να τον ικανοποιήσουμε. Ο ΟΦΗ είναι πλέον στην Volley League και ήρθε για να μείνει.  Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε κάτι αξιόλογο στην πρώτη μας χρονιά στην μεγάλη κατηγορία».

Από την πλευρά του ο αρχηγός, Γιάννης Ρουμελιωτάκης επισήμανε: «Να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές της Volley League. Αισίως φτάσαμε στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και είμαστε όλοι χαρούμενοι για αυτό. Για την ομάδα μου, τον ΟΦΗ, το πρωτάθλημα ξεκινάει με ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τον Παναθηναικό. Είχαμε την τύχη να παίξουμε κάποια φιλικά με τον Παναθηναικό και να τον έχουμε μελετήσει λίγο παραπάνω. Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα. Ενας σημαντικός παράγοντας είναι ο κόσμος και θα χαρούμε πολύ να τον έχουμε στο γήπεδο και όλοι μαζί να χαρούμε μια σημαντική επιτυχία».

Τα εισιτήρια του αγώνα, παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση και όπως έχει γίνει γνωστό, θα διατίθενται δυο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, στο κλειστό γυμναστήριο, του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Ενώ θα διατίθενται και εισιτήρια διαρκείας που κοστίζουν 100 και 200 ευρώ, για όλη τη σεζόν.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει στην ανακοίνωση της για το ιστορικό ματς: «Το μεγάλο ταξίδι του ΟΦΗ μας, στην Volley League ξεκινάει!

ΟΦΗ-Παναθηναικός στις 5μμ στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Σε αυτό το ιστορικό ξεκίνημα για την ομάδα μας, η οποία ήρθε στην μεγάλη κατηγορία για να μείνει, η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το τμήμα βόλεϊ, ζητάει απο τους φιλάθλους, που θα βρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο, να προστατέψουν το γήπεδο και την ομάδα, στο πρώτο της παιχνίδι στην Volley League και να δημιουργήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα, όπως αρμόζει στον σύλλογο μας.

Για την ομάδα μας, το πρώτο μεγάλο παιχνίδι ήρθε νωρίς και θα είναι σημαντικό, να στείλουμε σε όλη την Ελλάδα, την εικόνα μια φιλόδοξης ομάδας με στόχους και οράματα, στην πρώτη μας παρουσία στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ.

Να χαρούμε το παιχνίδι και να βοηθήσουμε τους παίκτες μας, να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό, απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο.

Είναι το πρώτο βήμα, ενός όμορφου ταξιδιού που ξεκινάει για τον ΟΦΗ μας με την ευχή και την ελπίδα ότι αυτή η ομάδα, θα μπορέσει να μας κάνει υπερήφανους τα επόμενα χρόνια και στο άθλημα του βόλεϊ!

Καλό παιχνίδι, καλή (μας) αρχή!

 Υ.Γ. Εισιτήρια για το παιχνίδι θα διατίθενται από τις 3 μ.μ. έξω απο το κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου. Όσοι δεν έχετε εισιτήριο αγώνα ή εισιτήριο διαρκείας, καλό θα είναι να βρίσκεστε νωρίς στο γήπεδο, ώστε να αποφύγετε την ταλαιπωρία.

-Τα μέτρα τάξης της αστυνομίας θα είναι αυστηρά, όπως και ο έλεγχος στην είσοδο, του κλειστού γυμναστηρίου.

-Κανένα αυτοκίνητο, πέραν αυτών των αξιωματούχων του αγώνα δεν θα παρκάρει στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού γυμναστηρίου. Υπάρχει μεγάλο πάρκινγκ, έξω από το αθλητικό κέντρο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News