Βόλεϊ

Ερασιτέχνης ΟΦΗ: Ικανοποίηση για τα εισιτήρια διαρκείας

Οι βετεράνοι έδειξαν πρώτοι τον δρόμο...

Ικανοποίηση υπάρχει στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας βόλεϊ...

Αναλυτικά:

"Τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, είναι πλέον στην διάθεση του κόσμου.

Απο τους πρώτους που έσπευσαν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους, είναι δυο βετεράνοι άσοι του ΟΦΗ, ο Νίκος Μυρωνάκης και ο Γιώργος Βλαχάκης, οι οποίοι πρόσφεραν στο τμήμα, σε δύσκολες εποχές.

Οπως λένε τώρα οι ίδιοι "είμαστε υπερήφανοι, για αυτό που πέτυχε το βόλει του ΟΦΗ και είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα με την βοήθεια όλων μας, μπορεί να καταφέρει να έχει μια σταθερή πορεία στην Α1 τα επόμενα χρόνια. Καλούμε και εμείς όλους τους φίλους του βόλει, αλλά και τους φίλους του ΟΦΗ, να υποστηρίξουν αυτήν την προσπάθεια, γιατί πραγματικά αξίζει".

Να σημειωθεί ότι, έχουν εκδοθεί 600 εισιτήρια διαρκείας για τα παιχνίδια του ΟΦΗ στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Τα εισιτήρια διατίθενται καθημερινά απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και οι τιμές τους είναι 100 και 200 ευρώ, ενώ οι κάτοχοι μπορούν να επιλέγουν την θέση που θα κάθονται. 

Tα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, έχουν χωριστεί σε δυο κατηγορίες στα χρώματα της ομάδας (Black and White).

Tα άσπρα (White) κοστίζουν 200 ευρώ και είναι οι θέσεις στο κέντρο του γηπέδου.

Tα μαύρα (Black) κοστίζουν 100 ευρώ και είναι όλες οι υπόλοιπες θέσεις..

Τα παιδικά εισιτήρια είναι 50% μειωμένα της τιμής, με την προυπόθεση να συνοδεύονται από γονέα, κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας.

Το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 2 Νοεμβρίου και στην πρεμιέρα ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναικό, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Οσοι θέλουν να κλείσουν το εισιτήριο τους και να επιλέξουν την θέση που θα κάθονται στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, μπορούν να το κάνουν καθημερινά στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, απο τις 10 π.μ. έως και τις 2μμ και απο τις 6μμ-8μμ (τηλέφωνο επικοινωνίας 2810311525)."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια