Βόλεϊ

Μαθαίνει τους αντιπάλους του στην Volley League o ΟΦΗ

600 εισιτήρια διαρκείας στη διάθεση των φιλάθλων…

Ιστορική μέρα η σημερινή για το βόλεϊ του ΟΦΗ, καθώς θα είναι για πρώτη φορά στην κλήρωση του πρωταθλήματος των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας (Volley League).
Ο ΟΦΗ ανέβηκε στα «σαλόνια» και σήμερα θα μάθει τους αντιπάλους του, στο πρωτάθλημα, που ξεκινάει στις 2 Νοεμβρίου.
«Ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να γράψει και άλλες χρυσές σελίδες» αναφέρει σε «χτύπημα» του στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όπως αναφέρει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ στην ανακοίνωση του:
“Ιστορική μέρα σήμερα για τον ΟΦΗ μας! To βόλεϊ θα είναι για πρώτη φορά, στην κλήρωση του πρωταθλήματος των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας (Volley League). O ΟΦΗ έγραψε ιστορία με την άνοδο του στα σαλόνια του Ελληνικού βόλεϊ, αλλά είναι έτοιμος να γράψει και άλλες χρυσές σελίδες! #ofivolleyball
Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει στις 6.30μ.μ. στο ξενοδοχείο Coral στην Αθήνα.

Στην κλήρωση της Volley League θα δώσει το παρών ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ο προπονητής Δημήτρης Ζλατιλίδης και ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Ρουμελιωτάκης.


600 διαρκείας στη διάθεση του κόσμου
Εν τω μεταξύ με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ καλεί τον κόσμο να προμηθευτεί τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου, τα οποία είναι 600 και έχουν τεθεί σε διάθεση…

«Το πρωτάθλημα της Volley League ξεκινάει στις 2 Νοεμβρίου και τα 600 εισιτήρια διαρκείας της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, η οποία ετοιμάζεται για την παρθενική της παρουσία στην μεγάλη κατηγορία, βρίσκονται πλέον στην διάθεση των φίλων της ομάδας μας.

ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ το εισιτήριο του και ΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ για τα μεγάλα παιχνίδια του ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ!

Προτεραιότητα, στην επιλογή θέσης, θα δοθεί σε εκείνους που έχουν κάνει εδώ και καιρό, την κράτηση τους.

Όσοι θέλουν ΤΩΡΑ να κλείσουν το εισιτήριο τους και να επιλέξουν την θέση που θα κάθονται στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, μπορούν να το κάνουν καθημερινά στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, από τις 10:00 π.μ. έως και τις 2:00 μμ. (Πληροφορίες στο τηλ: 2810 311525).

Tα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, έχουν χωριστεί σε δυο κατηγορίες στα χρώματα της ομάδας μας (Black and White).

Tα άσπρα (White) κοστίζουν 200 ευρώ και είναι οι θέσεις στο κέντρο ου γηπέδου.

Tα μαύρα (Black) κοστίζουν 100 ευρώ και είναι όλες οι υπόλοιπες θέσεις..

Τα παιδικά εισιτήρια είναι 50% μειωμένα της τιμής, με την προϋπόθεση να συνοδεύονται από γονέα, κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας.
ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ το εισιτήριο του και ΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ για τα μεγάλα παιχνίδια του ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει!

ΣΤΗΡΙΞΕ τον ΟΦΗ μας, στην ιστορική του, συμμετοχή στην Volley League!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια