Βόλεϊ

ΓΕΗ έτοιμη για όλα σε άνδρες και γυναίκες!

Το αφιέρωμα και το βίντεο της ΚΡΗΤΗ TV για τη Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου που κάνει πρεμιέρα στην Α2 βόλεϊ...

Μια ομάδα, μια κατηγορία...
Στην Α2 βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά οι ομάδες της Γυμναστικής Ένωσης Ηρακλείου (ΓΕΗ) αφού κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο μετά τα τουρνουά ανόδου που φιλοξενήθηκαν σε Χερσόνησο και Πάτρα αντίστοιχα. Και η ώρα να μπουν στην αφετηρία έφτασε. Την περασμένη Κυριακή πανηγύρισαν αγόρια και κορίτσια το Κύπελλο Κρήτης στο κλειστό των Πατελών και αυτό το σαββατοκύριακο έχουν εντός έδρας πρεμιέρα στο εθνικό πλέον πρωτάθλημα...

Αύριο Σάββατο, στις 16.00 στις Αρχάνες η ανδρική ομάδα υποδέχεται τη Δραπετσώνα ενώ την Κυριακή επίσης στις 16.00 στο κλειστό των Πατελών η ομάδα γυναικών θα φιλοξενήσει την ομάδα των Αμπελοκήπων.


Yποδεχτήκαμε λοιπόν τους προπονητές ανδρών και γυναικών της ΓΕΗ Γιώργο Σταυρόπουλο και Γιώργο Μενδρινό αντίστοιχα και έναν εκπρόσωπο από αγόρια και κορίτσια. Τον Δημήτρη Γιαννόπουλο και την Αθηνά Γεωργοπούλου. Ας δούμε τι μας είπαν...


                                 "Τρέχουμε από γήπεδο σε γήπεδο"
Ο Γ. Σταυρόπουλος: "Τα τελευταία χρόνια έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο. Πριν από χρόνια βέβαια ο σύλλογος είχε πετύχει ξανά τη διπλή άνοδο σε άνδρες και γυναίκες. Έχουμε προβλήματα αφού τρέχουμε από γήπεδο σε γήπεδο για προπόνηση αλλά πρέπει να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και να τα καταφέρουμε! Είναι χαρά μας η παρουσία στην Α2 που είναι εθνικό πρωτάθλημα και αυτό που θα κάνουμε είναι να συνδυάσουμε την συμμετοχή μας με την παρουσία δικών μας παιδιών από τα τμήματα υποδομής γιατί πάντα η ΓΕΗ το έκανε αυτό."
Ο Δ. Γιαννόπουλος: "Το σωματείο αυτό φτιάχνει αθλητές και όλα αυτά χρόνια πρωταγωνιστεί. Προσπαθούσαμε τρία χρόνια να βρεθούμε στην Α2 και φέρνοντας το μπαράζ στη Χερσόνησο τα καταφέραμε. Η ομάδα μας έχει παιδιά κυρίως από τις ακαδημίες και τρεις προσθήκες. Είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο και οι επιτυχίες μας έχουν δώσει καλή ψυχολογία!"
Ο Γ. Μενδρινός: Προερχόμαστε από ιδανική χρονιά. Ήρθε όπως και στους άνδρες και το Κύπελλο Κρήτης την περασμένη Κυριακή και τώρα πάμε για τη νέα εμπειρία και την πρόκληση της Α2. Θα δούμε τον ρεαλιστικό μας στόχο. Αυτός είναι να παίξουμε σαν ομάδα το βόλεϊ που μπορούμε και αν θα το κάνουμε πιστεύω πως θα πάμε καλά."
Η Α. Γεωργοπούλου: "Είναι πολύ ευχάριστο που επιστρέφω για να παίξω στη ΓΕΗ και ακόμα πιο ευχάριστο για την ομάδα και για μένα που αυτό θα γίνει για την Α2 Κατηγορία. Το επίπεδο μας είναι υψηλό θεωρώ και έχουν έρθει πολλές επιτυχίες που μας έχουν δημιουργήσει πολύ καλή ψυχολογία. Υγεία και καλή χρονιά να έχουμε!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια