Τρεις ομάδες πήραν άδεια για την Volley League

Σπορ
Τρεις ομάδες πήραν άδεια για την Volley League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tυπική διαδικασία η αδειοδότηση του ΟΦΗ …

Έξι έγιναν οι ομάδες που έχουν πλέον αδειοδότηση από την ΕΕΑ για τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα της Volleyleague. Με τους Ολυμπιακό, Φοίνικα Σύρου και Κηφισιά η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού άναψε πράσινο φως και για τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και την Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Οι δύο πρώτοι συμπλήρωσαν κάποια έγγραφα που έλειπαν από τον φάκελό τους, ενώ η Ελπίδα ολοκλήρωσε τις διαδικασίες για τη δημιουργία Τ.Α.Α.

Αυτό σημαίνει ότι απομένουν ακόμα τέσσερις ομάδες να πάρουν έγκριση. Πρόκειται για τον Παμβοχαϊκό, το Ηρακλή, τον ΟΦΗ και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Έβρου είναι εκείνη που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα και αφορά χρέη της προς αθλητές. Ήδη, έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες για να μπει μία τάξη και θα συνεχιστεί μέχρι την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΕΣΑΠ: Kατά τη σημερινή (17/10/19) συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού αδειοδοτήθηκαν τo Τ.Α.Α, Π.Α.Ο.Κ., το T.A.A. Παναθηναϊκός Α.Ο. και το Τ.Α.Α. Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων.

Η Επιτροπή ανέβαλλε την εξέταση των φακέλων των υπολοίπων Τ.Α.Α. (Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός, Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015, Ο.Φ.Η και Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης) για την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019.

Σύμφωνα με πληροφόρηση που είχε η ΕΣΑΠ από την ΕΕΑ οι εκκρεμότητες των Τ.Α.Α. ΟΦ.Η., Ηρακλής Πετοσφαίρισης 2015 και Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός είναι τυπικού χαρακτήρα. Στην περίπτωση του Μ.Γ.Σ. Εθνικού Αλεξανδρούπολης η ΕΕΑ προβαίνει σε περαιτέρω εξέταση τυχόν καταγγελιών για οφειλές προς αθλητές".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News