Πρώτα το Λιγκ Καπ και μετά η έναρξη της Volley League για τον ΟΦΗ

Σπορ
Πρώτα το Λιγκ Καπ και μετά η έναρξη της Volley League για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Δευτέρα μαθαίνει τους αντιπάλους του στη μεγάλη κατηγορία...

Δύο εβδομάδες και κάτι απομένουν για την έναρξη του πρωταθλήματος της Volley League και στον ΟΦΗ εντείνουν την προετοιμασία τους για τη χρονιά-πρόκληση που βρίσκει την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία. Στο συγκρότημα του Δημήτρη Ζλατιλίδη, μετά και τα φιλικά με τον Παναθηναϊκό, προετοιμάζονται για το Λιγκ Καπ “Νίκος Σαμαράς”, που θα γίνει 26-28 Οκτωβρίου, και στο οποίο συμμετέχουν οι ομάδες της Λίγκας, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος που έχει οριστεί για τις 2 Νοεμβρίου. Το τουρνουά θα γίνει σε τρεις ομίλους και, εκτός από αυτόν που θα φιλοξενηθεί από τον Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων, για τους άλλους δύο, που θα γίνουν στη Νότια Ελλάδα, αναμένεται η σχετική απόφαση...

Στα παιχνίδια αυτά θα γίνει και το τελευταίο μοντάρισμα της ομάδας του ΟΦΗ, που περιμένει εντωμεταξύ από την κλήρωση που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα στην Αθήνα να μάθει το πρόγραμμα της Volley League και τους αντιπάλους της. 

Μίνα: Θα τα καταφέρουμε στην Volley League 

Εντωμεταξύ, την ικανοποίησή του από τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα στην ομάδα εκφράζει ο 23χρονος διεθνής (1,98 μ.) Κολομβιανός ακραίος Ιβάν Αντρές Χουρτάντο Μίνα, ο οποίος έκανε πολύ καλό παιχνίδι στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, καταγράφοντας 17 κερδισμένους πόντους.

«Ήρθα στον ΟΦΗ για να δώσω το 100% και να κάνω μια πολύ καλή χρονιά, τόσο εγώ, όσο και η ομάδα», τονίζει ο αθλητής του ΟΦΗ, που με το καλό του σερβίς και τα δυνατά του τελειώματα έδειξε ότι θα μπορέσει να δώσει βοήθειες στην κρητική ομάδα, ενώ, όπως ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, «δουλέψαμε καλά σαν ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι και κοντράραμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, που είναι από τις κορυφαίες ομάδες στη χώρα. Δε σταματάμε όμως εδώ. Συνεχίζουμε τη δουλειά και τη βελτίωση, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρωτάθλημα».

Ο Κολομβιανός ακραίος τονίζει για τις πρώτες του εντυπώσεις στον ΟΦΗ πως «είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα. Όλα είναι υπέροχα εδώ. Η ομάδα, οι συμπαίκτες μου, ο κόσμος, το γήπεδο, η πόλη. Θέλω να δώσω όσα περισσότερα μπορώ, ώστε να έχει ο ΟΦΗ, αλλά και εγώ μια καλή σεζόν. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά για μας. Έχουμε μια καλή ομάδα και, παρότι είναι η πρώτη μας χρονιά στη Volley League, θα τα καταφέρουμε».

Για τα φιλικά με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε ότι «παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετική υποδοχή και πολύ καλό σερβίς. Και εμείς όμως δείξαμε καλά στοιχεία. Ήταν δύο δυνατά παιχνίδια, όπως αυτά που θα δώσουμε στα επίσημα παιχνίδια στο πρωτάθλημα».

Τέλος από τον ΟΦΗ, με ανακοίνωσή τους, ευχαριστούν τους χορηγούς-υποστηρικτές της ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News