Βόλεϊ

Μέγας χορηγός για την ΕΣΠΕΚ οι Μινωικές Γραμμές

Έχουν αναλάβει τις μετακινήσεις των αποστολών των ομάδων...

Δίπλα στην Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης είναι οι Μινωικές Γραμμές ως Μέγας Χορηγός...

Το σχετικό δελτίο Τύπου από τις Μινωικές Γραμμές αναφέρει:

"Οι Μινωικές Γραμμές είναι ο Μέγας Χορηγός της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης (Ε.Σ.ΠΕ.Κ.), έχοντας αναλάβει αποκλειστικά τις μετακινήσεις των αποστολών των ομάδων της με τα οικολογικά και πολυτελή cruise ferries της εταιρείας στις γραμμές της Κρήτης, καθ΄ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

 Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η στήριξη ενός ομαδικού αθλήματος όπως αυτό της Πετοσφαίρισης και η προώθηση των αξιών του αθλητικού ιδεώδους, της συνεργασίας, της ευγενούς άμιλλας και της κοινωνικής προσφοράς.

 Στα 47 χρόνια δραστηριοποίησής τους, οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ παραμένουν συνεπείς στον βασικό τους στόχο, που είναι η υποστήριξη κάθε αξιόλογης προσπάθειας, μέσω  ενός εκτενούς προγράμματος δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στους τομείς του αθλητισμού, του πολιτισμού, της υγείας, της παιδείας, του περιβάλλοντος και γενικότερα της κοινωνίας που αποσκοπεί στην ευημερία και την πρόοδο του κοινωνικού συνόλου.

 Η Διοίκηση των Μινωικών Γραμμών εύχεται σε όλους τους αθλητές, τις αθλήτριες και τα τεχνικά επιτελεία των ομάδων μια υγιή αγωνιστική περίοδο, ευόδωση των στόχων τους και καλή επιτυχία στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις."

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια