Μηνύματα αθλητισμού από το τμήμα βόλεϊ του ΟΦΗ

Σπορ
Μηνύματα αθλητισμού από το τμήμα βόλεϊ του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνημα με το δεξί για τις Γυναίκες στο τουρνουά "Κώστας Ψαρουδάκης"...

Η ομάδα γυναικών στο βόλει του ΟΦΗ, η οποία δραστηριοποιήθηκε ξανά μετά από 20 χρόνια, ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία της, καθώς στο πρώτο της παιχνίδι κέρδισε τον Πήγασο με 3-2 σετ μετά από ένα συγκλονιστικό ματς στο ΒΑΚ και προκρίθηκε στον ημιτελικό του τουρνουά στη μνήμη του Κώστα Ψαρουδάκη. Εκεί θα αντιμετωπίσει την ΑΘΛΕΣΗ, την επόμενη Κυριακή (6/10).

Εν τω μεταξύ, δυνατά μηνύματα αθλητισμού από τα τμήματα, τους προπονητές και τους αθλητές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με αφορμή την Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού.

Στα γήπεδα της Εφόδου μικροί μαθητές από το 4ο και 50ο δημοτικό σχολείο, έπαιξαν μπάσκετ και βόλεϊ.

Επίσης αθλητές της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, Δημήτρης Γκαράς και Γιάννης Ρουμελιωτάκης επισκέφθηκαν το 1ο και 2ο δημοτικό σχολείο Χερσονήσου, έπαιξαν βόλει με τους μικρούς μαθητές και τους μίλησαν για τις αρχές του αθλητισμού.

Ευχές από τον Ερασιτέχνη

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκφράζει τις θερμότερες ευχές του, στο μέλος του Δ.Σ. και έφορο του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ Μανόλη Σφακιανάκη, ο οποίος ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, με την αγαπημένη του Αγαθή Βασιλάκη.

Να τους ζήσει το κοριτσάκι τους, η μικρή Αριάδνη και να το δουν όπως πραγματικά επιθυμούν.

Ακόμη, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ εκφράζει τις ευχές του στην οικογένεια του παλαίμαχου άσου της ομάδας, Μιχάλη Τζιράκη, για τον γάμο του υιού του, Τάσου. Ευχόμαστε κάθε ευτυχία!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News