Βόλεϊ

Μετά από 20 χρόνια επιστρέφει η Γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ

Προπονητής του τμήματος θα είναι ο Μανόλης Πρασανάκης… Ιδρύεται και τμήμα βετεράνων…

Η άνοδος του ΟΦΗ στην Volley League, έχει φέρει μια πλήρη αναδόμηση σε όλα τα επίπεδα.Ο ΟΦΗ οργανώνεται πλέον και στις υποδομές του, έχοντας τμήματα παίδων, εφήβων, κορασίδων, παγκορασίδων.

Πλέον μετά από 20 χρόνια ο ΟΦΗ αποκτάει και τμήμα γυναικών, το οποίο και θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Κρήτης (ΕΣΠΕΚ). Προπονητής της ομάδας, θα είναι ο επικεφαλής της υποδομής του ΟΦΗ Μανόλης Πρασανάκης, ο οποίος με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ τονίζει πως «ήταν κάτι αναγκαίο που έπρεπε να γίνει. Στόχος μας είναι να δώσουμε παιχνίδια στις κορασίδες μας, οι οποίες θα πλαισιωθούν και με κάποιες έμπειρες αθλήτριες».

Να σημειωθεί ότι το πρώτο τζάμπολ για την γυναικεία ομάδα βόλει του ΟΦΗ, θα γίνει το προσεχές Σάββατο (28/9, 7μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, για το τουρνουά στη μνήμη του Κωστή Ψαρουδάκη.

Κορίτσια που θέλουν να εγγραφούν στην γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ ή στα τμήματα υποδομών της ομάδας, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 6974500137, 2810311525.

Ιδρύει και ομάδα Βετεράνων

Η οργάνωση του ΟΦΗ στο βόλει, όμως δεν σταματάει εδώ, καθώς θα ιδρύσει και ομάδα Βετεράνων, η οποία θα συμμετάσχει στο εργασιακό πρωτάθλημα.

Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια ανασυγκρότησης της ομάδας, μέσα από την οποία θα ιδρυθεί και ένας σύνδεσμος βετεράνων αθλητών βόλει του ΟΦΗ, που θα έχει ως στόχο να είναι συμπαραστάτης σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το βόλει του ΟΦΗ.Πολύ σύντομα, θα γίνει και μια συνάντηση βετεράνων για το θέμα αυτό.

Οι ενδιαφερόμενοι να αγωνιστούν στην ομάδα βετεράνων βόλει του ΟΦΗ, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6974500137.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια