Βόλεϊ

Πρόσκληση στα παιδιά από το βόλεϊ του ΟΦΗ

Η ομάδα θέλει να χτίσει βάσεις για την ανάπτυξη του αθλήματος…

Με σύνθημα τη φράση «έλα στους πρωταθλητές», η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ ξεκινάει την εξόρμηση της στο Ηράκλειο, ώστε να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά, κοντά στο άθλημα του βόλεϊ.

Η ιστορική άνοδος του ΟΦΗ στην VolleyLeagueείναι μια μοναδική ευκαιρία, ώστε ο ΟΦΗ να χτίσει βάσεις πάνω σε αυτήν και να αναπτύξει το άθλημα στις μικρές ηλικίες.

Μάλιστα οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν ήδη εκδώσει ένα ενημερωτικό φυλλάδιο το οποίο και θα μοιράσουν σε διάφορα σημεία της πόλης, ενώ οι υποδομές του ΟΦΗ στελεχώνονται δυναμικά με τμήματα παίδων, εφήβων, κορασίδων, παγκορασίδων και γυναικών, ενώ θα λειτουργήσει και τμήμα μίνι για παιδιά απ έξι ετών και πάνω.

Ο επικεφαλής της ακαδημίας βόλεϊ του ΟΦΗ, Μανόλης Πρασανάκης, μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο ofierasitechnis.gr για την εξόρμηση αυτή που κάνει το βόλεϊ του ΟΦΗ, ότι «όλα αυτά γίνονται πάντα με την γνώμη του προέδρου μας Γιάννη Δανδάλη, ο οποίος θέλει το βόλεϊ του ΟΦΗ, να είναι δυνατό από τη βάση μέχρι την κορυφή. Έχουμε ξεκινήσει μια καλή προσπάθεια στις ακαδημίες μας, τα τελευταία δυο χρόνια και η οποία θα συνεχιστεί ακόμα πιο δυναμικά. Ο ΟΦΗ είναι πλέον στην VolleyLeagueκαι πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία. Kαλούμε τους Ηρακλειώτες να φέρουν τα παιδιά τους κοντά στο άθλημα του βόλεϊ. Είναι ένα υπέροχο άθλημα και στον ΟΦΗ υπάρχει ένα επιτελείο προπονητών, που θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για τα παιδιά».

Να σημειωθεί ότι φέτος στα παιχνίδια της ομάδας του ΟΦΗ στην Volley League, θα υπάρχει ειδική κερκίδα για τα παιδιά της ακαδημίας βόλεϊ του ΟΦΗ, με δωρεάν είσοδο, στο γήπεδο.

Οι εγγραφές για τα τμήματα υποδομής του βόλεϊ του ΟΦΗ, έχουν ξεκινήσει και γίνονται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου από τις 2.30μμ-5μμ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2810 311525, 6974500137, e-mail: ofierasitechnis@gmail.com

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια