Βόλεϊ

Οικογενειακό γεύμα για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ πριν τη… δράση

Η πρώτη συγκέντρωση διοίκηση, τεχνικής ηγεσίας και παικτών

Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ κινείται σε αγωνιστικούς ρυθμούς για μια χρονιά, που θα την βρει στην Volley League.

Έτσι, έγινε η πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας, με την παρουσία διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας, παλιοί και νέοι παίκτες είχαν την ευκαιρία να τα πουν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Το ραντεβού δόθηκε στο παραθαλάσσιο News Café Beach του τιμ μάνατζερ της ομάδας, Κυριάκου Μουτάφη και η φιλόδοξη σεζόν για τον ΟΦΗ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Volley League ξεκίνησε, με παρόντες όλους τους παίκτες που είναι σήμερα στο ρόστερ του ΟΦΗ, με εξαίρεση τον διεθνή Μαυροβούνιο ακραίο Μίλος Τσούλαφιτς, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα της χώρας του, θα βρίσκεται στο Ηράκλειο, στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Σήμερα, οι παίκτες του ΟΦΗ μπαίνουν στο γήπεδο και ξεκινάνε τη σκληρή δουλειά, για μια χρονιά με φιλοδοξίες και μεγάλες προκλήσεις για το βόλει του ΟΦΗ.

Στην πρώτη συγκέντρωση, πρόεδρος του ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, στην σύντομη ομιλία του προς τους παίκτες, τους ευχήθηκε υγεία, δήλωσε συγκινημένος που ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί φέτος στην μεγάλη κατηγορία, καθώς αυτό ήταν ένα όνειρο ετών για τον ίδιο και υπογράμμισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο προπονητής Δημήτρης Ζλατιλίδης, προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο δυνατό, σε ότι αφορά το χτίσιμο και τη δημιουργία μιας αξιόλογης ομάδας, στην πρώτη της χρονιά στην Volley League.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι οι μεταγραφές για τον ΟΦΗ, δεν έχουν τελειώσει και η ομάδα κινείται ακόμη για 1-2 αθλητές, που θα συμπληρώσουν το ρόστερ.

O προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ζλατιλίδης, με τη σειρά του, τόνισε ότι έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο υλικό του ΟΦΗ, έχει δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα, αναφέρθηκε στη σημασία όλοι μαζί παίκτες και τεχνικό τιμ να είναι ενωμένοι όλη τη χρονιά και έδωσε …ραντεβού με τους παίκτες του στο γήπεδο, όπου ξεκινάει η δουλειά.

Σχόλια