Έφτασαν στο Ηράκλειο οι Κολομβιανοί του ΟΦΗ

Σπορ
Έφτασαν στο Ηράκλειο οι Κολομβιανοί του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώτη συνάντηση το απόγευμα για την ομάδα βόλεϊ...

Συνεχίζονται οι αφίξεις για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, η οποία ξεκινάει το ιστορικό της ταξίδι για την Volley League.

Mετά τον 33χρονο διεθνή Ουκρανό πασαδόρο Dmitry Storozhilov, στο Ηράκλειο, βρίσκονται δυο ακόμη ξένοι, που θα ενισχύσουν την προσπάθεια του ΟΦΗ, στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει.

Ο λόγος για τους δυο διεθνείς Κολομβιανούς, που ενέταξε στο δυναμικό της, η κρητική ομάδα.Τον 23χρονο Κολομβιανό ακραίος (1μ98) Ivan Andres Hurtado Mina και τον 24χρονο διεθνή Κολομβιανό κεντρικό (2μ04) Kevin Αlexander Karabali.

Οι δυο Κολομβιανοί, με τα εντυπωσιακά σωματοδομικά χαρακτηριστικά, πάτησαν στο Ηράκλειο την Δευτέρα (26/8) το πρωί και στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου, τους υποδέχθηκαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ και ο προπονητής Δημήτρης Ζλατιλίδης.

Την τετράδα των ξένων του ΟΦΗ, συμπληρώνει ο 33χρονος διεθνής Μαυροβούνιος ακραίος Milos Culafic, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του και αναμένεται στο Ηράκλειο, τον Σεπτέμβριο.

Στο Ηράκλειο όμως βρίσκονται και τα …Ελληνικά μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ.

Αυτοί είναι ο Δημήτρης Γκαράς (λίμπερο), ο Μιχάλης Σαρικείσογλου (ακραίος), ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης (ακραίος), ο Παρασκευάς Τσέλιος (κεντρικός). Αυτοί, μαζί με τους παίκτες που παρέμειναν στην ομάδα από πέρσι, Νίκος Καρατζάς (κεντρικός), Μιχάλης Τεφτσής (λίμπερο), Γιώργος Μονιάκης (διαγώνιος), Γιώργος Κοσκινάς (ακραίος), θα ξεκινήσουν την προετοιμασία του ΟΦΗ.

Τη Δευτέρα (26/8, 7μμ) η διοίκηση της ομάδας, θα παραθέσει δείπνο στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, στο News Café Beach, με αφορμή το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Από την Τρίτη (27/8), οι παίκτες ανα γκρούπ θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ, ενώ η επίσημη πρώτη της ομάδας θα γίνει την Τετάρτη (28/8) το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου, αθλητικού κέντρου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News