Nέα δυνατή μεταγραφή για το βόλεϊ του ΟΦΗ που πήρε και τον Τσέλιο

Σπορ
Nέα δυνατή μεταγραφή για το βόλεϊ του ΟΦΗ που πήρε και τον Τσέλιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ύψους 2.07 κεντρικός αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό…

Σε μια ακόμη σημαντική μεταγραφή προχώρησε η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις σε μεταγραφικό επίπεδο ως νεοφώτιστη μάλιστα στη Volley League. Tελευταίο της απόκτημα ο πανύψηλος (2.07μ.) 22χρονος κεντρικός Παρασκευάς Τσέλιος που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό.

Ο παίκτης είναι βασικό μεταγραφική επιλογή του προπονητή του ΟΦΗ Δημήτρη Ζλατιλίδη, καθώς περιμένει από τον Τσέλιο να του δώσει σημαντικές βοήθειες ψηλά στο φιλέ.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό για τον Τσέλιο, είναι με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, ενώ ο ΟΦΗ θα πληρώσει ένα ποσό στους ερυθρόλευκους για τον παίκτη.

Ο Παρασκευάς Τσέλιος γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη στις 26/7/1997.

Έπαιξε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στον Ολυμπιακό, ενώ φέτος στο τελευταίο κομμάτι της περιόδου, αγωνίστηκε δανεικός στον Παμβοχαϊκό.

Έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες, αλλά και στην Εθνική Ανδρών.

Ο Παρασκευάς Τσέλιος θα είναι στο Ηράκλειο τις επόμενες μέρες, ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΟΦΗ.

Tσέλιος: "Περήφανος που θα παίξω στον ΟΦΗ"

Ο Παρασκευάς Τσέλιος ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο ofierasitechnis.gr για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ, ότι «είμαι πολύ χαρούμενος, περήφανος μπορώ να πω που θα αγωνιστώ στον ΟΦΗ. Είναι μια ομάδα με ιστορία, στην Ελλάδα, κυρίως στο ποδόσφαιρο, αλλά πλέον και στο βόλει και εύχομαι πραγματικά να μπορέσουμε να κάνουμε επιτυχίες. Εχει χτιστεί μια δυνατή ομάδα με έμπειρους παίκτες και αυτό που προσωπικά μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Δυο αλλαγές στον σχεδιασμό

Με δυο αλλαγές στον αρχικό του αγωνιστικό σχεδιασμό, συνεχίζει ο ΟΦΗ.

Ο Αχιλλέας Μπάσης (κεντρικός) και ο Δημήτρης Κομητούδης (πασαδόρος), που αρχικά είχε συμφωνηθεί να παραμείνουν στον ΟΦΗ, τελικά αυτό δεν θα συμβεί.

Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, ευχαριστεί τους δυο αθλητές για την σπουδαία τους συμβολή στην ιστορική άνοδο της ομάδας  στην Volley League και τους εύχεται καλή επιτυχία στην συνεχεία της καριέρας τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News