Βόλεϊ

Συνάντηση κορυφής για την έναρξη της σεζόν στον ΟΦΗ

Αρχίζει μία χρονιά ... πρόκληση στην Volley League για την ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη...

Aντίστροφα μετράνε στο βόλεϊ του ΟΦΗ για την έναρξη της νέας σεζόν, που θα βρει την ομάδα στην Volley League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η έναρξη της προετοιμασίας, αλλά και η οργάνωση της ομάδας, για το ξεκίνημα της χρονιάς, αποτέλεσε το βασικό αντικείμενο συζήτησης, στη συνάντηση κορυφής μεταξύ του προέδρου της ομάδας Γιάννη Δανδάλη, του προπονητή Δημήτρη Ζλατιλίδη και του τιμ μάνατζερ Κυριάκου Μουτάφη, η οποία έγινε χθες στο εργοστάσιο του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας.
Την προσεχή Δευτέρα (26/8) έχει οριστεί η πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας (δεν θα γίνει προπόνηση), η οποία και θα γίνει στο News Café Beach ιδιοκτησίας του τίμ μάνατζερ της ομάδας, Κυριάκου Μουτάφη.
Θα γίνει ένα δείπνο γνωριμίας, των ανθρώπων της ομάδας προς τους παίκτες, για το καλωσόρισμα τους στο Ηράκλειο, με αφορμή το ξεκίνημα της προετοιμασίας.
Στην συνάντηση αυτή, θα βρεθούν όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ του ΟΦΗ, με εξαίρεση τον Τσούλαφιτς, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα, αναμένεται αργότερα στο Ηράκλειο.
Οι πρώτοι παίκτες του ΟΦΗ, έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στο νησί, προκειμένου να τακτοποιηθούν στα σπίτια τους, αλλά και να ενταχθούν στο πρόγραμμα της ομάδας, το οποίο για τις πρώτες μέρες περιλαμβάνει ιατρικές, αιματολογικές, καρδιολογικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ από τα οποία θα περάσουν οι παίκτες του ΟΦΗ.
Μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα, θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι αφίξεις των Ελλήνων και των ξένων παικτών με τους οποίους έχει συμφωνήσει ο ΟΦΗ.
Η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας, θα γίνει την Τετάρτη το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Σχόλια