Βγήκαν οι πρωταθλητές στην άμμο του Αγίου Νικολάου!

Σπορ
Βγήκαν οι πρωταθλητές στην άμμο του Αγίου Νικολάου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρβανίτη- Π. Καραγκούνη και Νιώπας- Παπαδημητρίου πήραν του τίτλους στο Πανελλήνιο Beach Volley...

Απόλυτα επιτυχημένο για μία ακόμη φορά ήταν το τουρνουά των τελικών αγώνων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley Ανδρών- Γυναικών που φιλοξενήθηκε στον Άγιο Νικόλαο. Στις Γυναίκες τον τίτλο πήραν οι έμπειρες Βίκυ Αρβανίτη- Πένυ Καραγκούνη και στους Άνδρες οι Δημήτρης Νιώπας- Θοδωρής Παπαδημητρίου.

MVP στις Γυναίκες ήταν η Βίκυ Αρβανίτη και στους Άνδρες o Δημήτρης Nιώπας.

Ιστορία έγραψε η Βίκυ Αρβανίτη με συμπαίκτρια την Πένυ Καραγκούνη. Οι δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης Αρβανίτη έγινε η πρώτη αθλήτρια που φθάνει τα 10 πρωταθλήματα στην καριέρα της, ενώ η Καραγκούνη πανηγύρισε το τέταρτό της τίτλο και τρίτο με δίδυμο την Αρβανίτη.

Στις κατάμεστες κερκίδες του κεντρικού γηπέδου στην μαρίνα Αγίου Νικολάου, Αρβανίτη/Καραγκούνη επικράτησαν της Δήμητρας Μαναβή και της Κωνσταντίνας Τσοπούλου με 2-0 (21-14, 21-13) σετ και πανηγύρισαν το τρίτο τους πρωτάθλημα ως ζευγάρι στην άμμο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου:

Αρβανίτη/Πένυ Καραγκούνη - Δήμητρα Καραγκούνη/ Κουρτίδου 2-0, Μεθενίτη/ Σπανού - Κουμβάκη/ Πασιαλή 2-1, Κλέπκου/ Μπάκα - Μαναβή/ Τσοπούλου 0-2, Μάτιου/ Τερζίου - Μυρίλλα/ Σαριδάκη (2-1

Προημιτελικά (Σάββατο): Δήμ.Καραγκούνη/ Κουρτίδου - Μεθενίτη/ Σπανού 1-2, Κλέπκου/ Μπάκα - Μάτιου/ Τερζίου 2-0.

Ημιτελικά (Κυριακή): Αρβανίτη/Πένυ Καραγκούνη - Κλέπκου/ Μπάκα 2-0,Μαναβή/ Τσοπούλου - Μεθενίτη/ Σπανού 2-1

Μικρός τελικός: Κλέπκου/ Μπάκα - Μεθενίτη/ Σπανού 0-2 (17-21, 20-22).

Στους Άνδρες η ομάδα από την Θεσσαλονίκη πανηγύρισε το τρίτο της πρωτάθλημα και δεύτερο μετά το 2017 στην πόλη της Κρήτης, επικρατώντας στον τελικό με 2-1 (19-21, 21-15, 15-12) σετ του Γιώργου Μιχελάκη και του Βασίλη Μούχλια. Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα: Προημιτελικά (Σάββατο): Κανέλλος/ Χατζηνικολάου - Ιωαννίδης/ Πολυχρονιάδης 1-2, Μιχελάκης/ Μούχλιας – Άγγελος Μανδηλάρης/Βασίλης Μανδηλάρης 2-0.

Ημιτελικά (Κυριακή) : Μπανιώτης/ Τερζόγλου - Μιχελάκης/ Μούχλιας 0-2 , Νιώπας/ Παπαδημητρίου - Ιωαννίδης/ Πολυχρονιάδης 2-1 .

Μικρός τελικός: Ραφαήλ / Τερζόγλου - Ιωαννίδης/ Πολυχρονιάδης 2-0.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News