Απέκτησε και τον Κολομβιανό Ιβάν Αντρές ο ΟΦΗ

Σπορ
Απέκτησε και τον Κολομβιανό Ιβάν Αντρές ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Nέο… γρανάζι στη μηχανή της ομάδας που ενισχύεται για την Volleyleague…

Ο 23χρονος διεθνής Κολομβιανός ακραίος (1.98μ.) Ιβάν Αντρές (Ivan Andres Hurtado Mina), αποτελεί τη νέα μεταγραφή του ΟΦΗ, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του ρόστερ του.

Ο Κολομβιανός ακραίος, θα είναι ο τέταρτος ξένος του ΟΦΗ (όσους έχει δικαίωμα δηλαδή) και ο δεύτερος διεθνής Κολομβιανός, μετά την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού (2μ04) Kevin Αlexander Karabali , αλλά και των επίσης διεθνών Milos Culafic (ακραίος, 33 ετών, Μαυροβούνιος), Dmitry Storozhilov (πασαδόρος, 33 ετών, Ουκρανός).

O Αντρές αγωνίστηκε πέρσι στο Μαυροβούνιο με την Μπούντβα και το «σκάουτινγκ» που έκανε ο ΟΦΗ για αυτόν, έδειξε ότι είναι μια αξιόλογη περίπτωση παίκτη, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας.

O Κολομβιανός καρφώνει στα 3.65. και μπλοκάρει στα 3.50μ.

Η μεταγραφή του Ιβάν Αντρές είναι η 7η για τον ΟΦΗ, ο οποίος ετοιμάζεται για την πρώτη του και ιστορική χρονιά στην Volley League.

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ έχει αποκτήσει ακόμη τους Έλληνες Μιχάλη Σαρικεϊσογλου (ακραίος, 36 ετών), Γιάννη Ρουμελιωτάκη (ακραίος, 30 ετών) Δημήτρη Γκαρά (λίμπερο, 33 ετών).

Ενώ από την περσινή ομάδα στο ρόστερ συνεχίζουν οι Νίκος Καρατζάς (κεντρικός), Αχιλλέας Μπάσης (κεντρικός), Δημήτρης Κομητούδης (πασαδόρος), Μιχάλης Τεφτσής (λίμπερο), Γιώργος Μονιάκης (διαγώνιος), Γιώργος Κοσκινάς (ακραίος).

Δείτε εδώ video από το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ:

Ευχές του Ερασιτέχνη

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκφράζει τις θερμότερες ευχές στο μέλος του ΟΦΗ και παλαιό παράγοντα της ομάδας, Κώστα Ρεπανάκη, για τη γέννηση του εγγονού του. Να έχει υγεία και τύχη!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News