Έξι παίκτες από το περυσινό ρόστερ παραμένουν στον ΟΦΗ της Volleyleague

Σπορ
Έξι παίκτες από το περυσινό ρόστερ παραμένουν στον ΟΦΗ της Volleyleague

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στόχος να διατηρηθεί το κρητικό στοιχείο- Οκτώ παίκτες αποτελούν παρελθόν…

Έξι παίκτες που είχαν συμβολή στην άνοδο του ΟΦΗ στην Volley League θα παραμείνουν στο ρόστερ και τη νέα περίοδο και θα τον ενισχύσουν, στην μεγάλη κατηγορία.

Πρόκειται για τους: Νίκος Καρατζάς (κεντρικός), Αχιλλέας Μπάσης (κεντρικός), Δημήτρης Κομητούδης (πασαδόρος), Μιχάλης Τεφτσής (λίμπερο), Γιώργος Μονιάκης (διαγώνιος), Γιώργος Κοσκινάς (ακραίος).

Από τους έξι παραπάνω οι τρείς (Τεφτσής-Μονιάκης-Κοσκινάς) είναι Κρητικοί (όπως και ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης, που αποκτήθηκε φέτος με μεταγραφή), κάτι που θεωρήθηκε από την διοίκηση του ΟΗ απαραίτητο για την ομάδα αφού πρόθεση της είναι ο αριθμός των παικτών από το νησί, να αυξάνεται ακόμη περισσότερο.

Από την περσινή ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, δεν θα συνεχίσουν οι: Aiνίας Τζελάτι, Αργύρης Αντιφάκος, Δημήτρης Εφραιμίδης, Θωμάς Δημητριάδης, Γιάννης Σκαρλατίδης, Μάκης Κολιτσιάκης, Βασίλης Καρασαββίδης, Δημήτρης Μύρος.

«Για τα παιδιά που δεν συνεχίζουν στην ομάδα μας και έβαλαν το λιθαράκι τους, στην ιστορική άνοδο του ΟΦΗ μας στην μεγάλη κατηγορία, ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Δανδάλης, η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο προπονητής Δημήτρης Ζλατιλίδης και το τμήμα βόλεϊ συνολικά, έχουμε να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Έγραψαν ΙΣΤΟΡΙΑ με τον ΟΦΗ μας, θα είναι πάντα φίλοι του ΟΦΗ και η πόρτα του συλλόγου μας, θα είναι ανοιχτή για αυτούς, από οποιοδήποτε πόστο, στο μέλλον.Τους ευχόμαστε καλή τύχη και καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό από την ομάδα του Ηρακλείου,οι τρόποι που γίνονται κρατήσεις για τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ, είναι οι παρακάτω:

-Στην μπουτίκ της ομάδας κάτω από τη θύρα 1 του γηπέδου Θεόδωρος Βαρδινογιάννης (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2810-250092, ώρες: 10πμ-3μμ και 5μμ-9μμ).

-Στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, γήπεδο ΟΦΗ, πληροφορίες στο τηλ. 2810-311525, 11 πμ-2.30μμ κάθε μέρα).

-Στείλε email στο [email protected] με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο σου.

-Στείλε εσωτερικό μήνυμα στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο Facebook (OΦΗ Ερασιτέχνης Official), με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο σου.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, έχουν χωριστεί σε δυο κατηγορίες και κοστίζουν 100 και 200 ευρώ.

Στα 200 ευρώ είναι οι θέσεις στην μέση του γηπέδου. Ενώ στα 100 ευρώ, όλες οι υπόλοιπες.

Oι κρατήσεις γίνονται σε αυτή τη φάση, δίχως την καταβολή του αντίτιμου, του εισιτηρίου.

Γίνεται η κράτηση της θέσης και όταν θα είναι έτοιμη, η διαδικασία διάθεσης των καρτών των εισιτηρίων διαρκείας, τότε θα γίνεται και η πληρωμή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News