Βόλεϊ

Ο ΟΦΗ θέλει τη διάδοση του βόλεϊ στην Κρήτη

Στο επίκεντρο και το beach volley...

Την εξάπλωση του βόλεϊ στην Κρήτη μέσω του ΟΦΗ επιθυμούν στον σύλλογο...

Αυτό ήταν το αντικείμενο συζήτησης, της συνάντησης που έγινε τις προηγούμενες μέρες και η οποία έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη και την παρουσία τόσο του προπονητή της ανδρικής ομάδας Δημήτρη Ζλατιλίδη, όσο και του επικεφαλής της ακαδημίας βόλει του ΟΦΗ Μανόλη Πρασανάκη.

Στην συνάντηση συμμετείχε ακόμη ο team manager της ανδρικής ομάδας Κυριάκος Μουτάφης.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr για την συνάντηση, ότι «ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα από την Κρήτη, που εκπροσωπεί το βόλει στην μεγάλη κατηγορία και πρέπει να παίξει δυναμικό ρόλο στην ανάπτυξη του αθλήματος, στην περιοχή μας, με κύριο μέλημα, να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά κοντά στο άθλημα. Βασικός μου στόχος, είναι η ομάδα να μπορέσει πάντα να έχει το κρητικό στοιχείο και μάλιστα όσο πιο πολύ γίνεται μέσα της και αυτό θα κάνουμε και φέτος. Πρέπει να αναδείξουμε αθλητές για το μέλλον, να φέρουμε παιδιά κοντά στο βόλει και για αυτό κάλεσα τους προπονητές να συζητήσουμε ένα ενιαίο τρόπο δουλειάς πάνω σε αυτό. Θέλω να πάμε στα σχολεία της πόλης και να μιλήσουμε για τον ΟΦΗ και το βόλει, αλλά και να έχουμε αθλητές στο γήπεδο, στα παιχνίδια της ομάδας μας. Ετσι θα κάνουμε αθλητές, αλλά και φίλους του ΟΦΗ».

Να σημειωθεί ότι μετά τον Δεκαπενταύγουστο ο ΟΦΗ ετοιμάζει συγκεκριμένες δράσεις πάνω σε αυτό το θέμα, με άξονα την έναρξη της σχολικής περιόδου τον Σεπτέμβριο και άλλες ενέργειες που θα φέρουν τα παιδιά του Ηρακλείου και της Κρήτης, πιο κοντά στο άθλημα του βόλει.

Σε ότι αφορά στις ακαδημίες , στις οποίες έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, μια πολύ καλή δουλειά, οι προπονητές Δημήτρης Ζλατιλίδης και ο Μανόλης Πρασανάκης, θα σχεδιάσουν ένα ενιαίο τρόπο δουλειάς με στόχο την καλύτερη οργάνωση και τον σχεδιασμό των αγωνιστικών τμημάτων του ΟΦΗ, στις μικρές ηλικίες.

Ο ΟΦΗ στηρίζει δυναμικά το θεσμό του Beach Volley και μετά την φετινή κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, από δυο αθλητές του, τον Κυριάκο Μουτάφη και τον Μιχάλη Τεφτσή, οι οποίοι κατέκτησαν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley League ΟΠΑΠ, δίνει βάση και στις μικρότερες ηλικίες.
Ο ΟΦΗ για πρώτη φορά έχει συμμετοχή φέτος με αθλητές Volley στα regional juniors K17 & K19 που διοργανώνει η ΕΣΠΕΚ.
Συγκεκριμένα, ο ΟΦΗ έχει κατεβάσει ομάδες στις κατηγορίες Κ17 και Κ19, οι οποίες αγωνίζονται σε όλους τους νομούς της Κρήτης, αυτό το καλοκαίρι και έχουν πολύ καλή παρουσία.
Συγκεκριμένα στην κατηγορία Κ17 μετέχουν οι αθλητές Μαρκόπουλος-Καλλιγιαννάκης και 
Σωπασής-Τσικολιδάκης.
Ενώ στην κατηγορία Κ19 οι αθλητές Μαρκόπουλος-Κοτζεδάκης
Όπως τονίζει στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr ο επικεφαλής των τμημάτων υποδομής βόλει του ΟΦΗ, Μανόλης Πρασανάκης «φέτος καμαρώνουμε τα παιδιά μας και στο Beach Volley και μπορώ να πω με πολύ καλή παρουσία και προοπτική για το μέλλον. Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι έχουμε αθλητές που αγαπάνε το βόλει, παίζουν όλο το χρόνο και έχουν όρεξη για βελτίωση».

Σχόλια