Προεγγραφές για τα διαρκείας του ΟΦΗ στην Volley League

Σπορ
Προεγγραφές για τα διαρκείας του ΟΦΗ στην Volley League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ μπορούν άμεσα να κάνουν κράτηση στο εισιτήριό τους

Μετά από επιθυμία πολλών φιλάθλων του ΟΦΗ, που θέλουν να υποστηρίξουν τη φετινή προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ στην Volley League, αποφασίστηκε να ξεκινήσουν από τώρα, οι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας, των αγώνων της ομάδας μας, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας θα είναι 100 και 200 ευρώ. Η δεύτερη κατηγορία, αφορά σε θέσεις, στη μέση του γηπέδου.

Οι φίλαθλοι που θέλουν από τώρα να «κλείσουν» το εισιτήριο τους, μπορούν να το κάνουν χωρίς καταβολή του αντίτιμου, με το ονοματεπώνυμο τους και το τηλέφωνο τους.

Όταν θα είναι έτοιμη, η διαδικασία διάθεσης των καρτών των εισιτηρίων διαρκείας, τότε θα γίνεται και η πληρωμή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2810-311525 από Δευτέρα έως και Παρασκευή (11 π.μ.-2.30μμ) και να κάνουν την κράτηση τους, με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο τους.

Ακόμη, μπορούν να δηλώνουν την κράτηση τους στο [email protected] αλλά και με εσωτερικό μήνυμα στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο Facebook (OΦΗ Ερασιτέχνης Official).

«Κάντε ΤΩΡΑ κράτηση, για το εισιτήριο διαρκείας της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ και εξασφαλίστε τη θέση σας, για τα μεγάλα παιχνίδια της ομάδας μας στην ιστορική της πρώτη συμμετοχή στην VolleyLeague! Στόχος μας, ένα γεμάτο γήπεδο, που θα αποτελέσει και τη μεγάλη δύναμη του ΟΦΗ μας!» είναι το μήνυμα της διοίκησης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News