Βόλεϊ

Team manager στον ΟΦΗ ο Κυριάκος Μουτάφης

Σπουδαία συνεργασία στο πλαίσιο της καλύτερης οργάνωσης του τμήματος βόλεϊ του ΟΦΗ

Ένα πρόσωπο ταυτισμένο με το βόλεϊ του Ηρακλείου και της Κρήτης, αναλαμβάνει το πόστο του team manager στην ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Μουτάφη, ο οποίος υπήρξε για πολλά χρόνια αθλητής του ΟΦΗ, της ΓΕΗ και της ΑΘΛΕΣΗ και παραμένει ακόμη ενεργός στον χώρο.

Ο Κυριάκος Μουτάφης έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και μπροστάρη του τμήματος βόλεϊ του ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, μετά την συνάντηση που είχαν, με κύριο θέμα συζήτησης την καλύτερη οργάνωση του τμήματος βόλεϊ του ΟΦΗ, με αφορμή την ιστορική του άνοδο στην Volley League.

O Kυριάκος Μουτάφης, έχει ήδη στενή καθημερινή συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Ζλατιλίδη, για θέματα που αφορούν στον σχεδιασμό και τη λειτουργία της ομάδας.

Με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ο Κυριάκος Μουτάφης, ανέφερε ότι "δεν θα μπορούσα να αρνηθώ στον Γιάννη (σ.σ. Δανδάλη). Η άνοδος του ΟΦΗ στην Volley League, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την ανάπτυξη του αθλήματος και πρέπει όλοι εμείς που αγαπάμε και υπηρετούμε αυτό το άθλημα, να βοηθήσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε ώστε να κρατήσουμε τον ΟΦΗ στο υψηλό αυτό επίπεδο, να δημιουργήσουμε ακαδημίες, να έρθουν παιδιά κοντά στο άθλημα. Όλοι ξέρουν ότι το βόλεϊ είναι η μεγάλη μου αγάπη και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, μέσα από το πόστο που μου ανατέθηκε", ανέφερε ο Κυριάκος Μουτάφης, που είναι ένα από τα πρόσωπα που χαίρουν μεγάλης εκτίμησης, στην οικογένεια του βόλεϊ στην Κρήτη, για τη σοβαρότητα και το ήθος του.

Ο Κυριάκος Μουτάφης είναι εκτός από άνθρωπος του βόλεϊ και ένας πετυχημένος επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης.

Πάνω από όλα όμως, είναι ένας γνώστης του αθλήματος, που χρειάζεται ο ΟΦΗ, ο οποίος πλέον θα πρέπει να λειτουργήσει επαγγελματικά και χρειάζεται ανθρώπους που θα τον βοηθήσουν, να πετύχει το στόχο του, λαμβάνοντας τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα.

Στην φωτογραφία ο Κυριάκος Μουτάφης (δεξιά) με τον προπονητή της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, Δημήτρη Ζλατιλίδη.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια