Βόλεϊ

O ΟΦΗ θέλει ΒΑΚ και στη Volleyleague!

Όλες οι ενέργειες και επαφές του Γιάννη Δανδάλη είναι προς αυτή την κατεύθυνση


Ο ΟΦΗ θέλει να μείνει στην έδρα του και στην πρώτη του συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ. 

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, τα δεδομένα είναι τα ακόλουθα: "Το κλειστό γυμναστήριο στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, είναι η βασική προτεραιότητα, αυτήν την εποχή, ώστε να αποτελέσει την έδρα της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, με αφορμή την ιστορική άνοδο στην VolleyLeague.

Ολες οι ενέργειες και οι επαφές που γίνονται αυτήν την εποχή, από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, είναι προς αυτήν την κατεύθυνση.

Καθώς η εκτίμηση που υπάρχει, από τους ανθρώπους της ομάδας, είναι ότι το «σπίτι του ΟΦΗ», μπορεί να τις κατάλληλες παρεμβάσεις, να φιλοξενήσει την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία.

Το επόμενο διάστημα, θα αποτυπωθεί πλήρως ο χώρος, ώστε να διαπιστωθούν ακριβώς, οι εργασίες που πρέπει να γίνουν, ώστε το γήπεδο, να είναι έτοιμο στην έναρξη του πρωταθλήματος της VolleyLeague, στα μέσα του Οκτωβρίου.

Στόχος των ανθρώπων του ΟΦΗ, είναι στις αρχές του Ιουλίου, να ξεκινήσουν οι βελτιωτικές εργασίες, ώστε να υπάρχει ο χρόνος, να έχουν ολοκληρωθεί στην έναρξη του πρωταθλήματος."

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια