Τρίτη θέση στην Ελλάδα για τους σπουδαίους μαθητές του 11ου ΓΕΛ

Σπορ
Τρίτη θέση στην Ελλάδα για τους σπουδαίους μαθητές του 11ου ΓΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέρδισαν στον Μικρό Τελικό του Πανελληνίου Βόλεϊ τη διοργανώτρια Κύπρο στο τάι μπρέικ με ανατροπή…

Σπουδαία επιτυχία για τους μαθητές- αθλητές του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου και τους καθηγητές τους που κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Βόλεϊ που έγινε στο Παραλίμνι Αμμοχώστου της Κύπρου. Οι πρωταθλητές Κρήτης μπορεί να ηττήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι του Final Four μαθητών-τριών από τις Σχολές Μωραΐτη με 3-0 σετ όμως σήμερα κατάφεραν να κερδίσουν την γηπεδούχο Κύπρο στο τάι μπρέικ.

Οι μαθητές του 11ου Λυκείου μάλιστα επικράτησαν με ανατροπή αφού ενώ έχαναν με 2-0, τελικά γύρισαν το παιχνίδι και νίκησαν με 3-2 το Grammary School Κύπρου.

Με την επιτυχία τους αυτή τα παιδιά του Ηρακλείου κατάφεραν να εξασφαλίσουν και την μοριοδότηση του 7% για τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας.

Την ομάδα συνοδεύουν οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής κ. Μασέλη Παρασκευή και κ. Κώστας Ανδριανάκης και από τη Δομή της Φ.Α. Σχ. Α. ο Υπεύθυνος και μέλος της ΚΟΕΣΑΔ, κ. Γιάννης Νηστικάκης και το μέλος της ΟΕΣΑΔ κ. Δήμητρα Νεονάκη.

11ο ΓΕΛ Ηρακλείου (Μασέλη Παρασκευή , Ανδριανάκης Κώστας):Σταυρακάκης Ευαγγ., Γιαλυτάκης Κων., Σταυρόπουλος Δημ., Αναστασάκης Γεωργ., Παχιαδάκης Εμμ., Βροντάκης Θεοδ. , Τυράκης Εμμ., Παχάκης Εμμ., Βάζος Οδ., Λίπερο: Σπινθάκης Ιωακ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News