Για το μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό Βόλεϊ το 11ο ΓΕΛ

Σπορ
Για το μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό Βόλεϊ το 11ο ΓΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεκδικεί την 3η θέση η ομάδα του Ηρακλείου στο Final Four στην Κύπρο κόντρα στους διοργανωτές, μετά την ήττα από τη Σχολή Μωραϊτη...

Εντυπωσιάζουν στα φετινά Πανελλήνια Σχολικά πρωταθλήματα οι αθλητές- μαθητές του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου που τα έχουν πάει εξαιρετικά σε διάφορα αθλήματα . Αυτή τη φορά είναι η σειρά της ομάδας των αγοριών στο βόλεϊ, η οποία μετέχει στο Final four του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος βόλεϊ ΓΕΛ- ΕΠΑΛ που διεξάγεται στο Παραλίμνι Αμμοχώστου της Κύπρου.

Η ομάδα του Ηρακλείου  μπορεί στον σημερινό ημιτελικό να έχασε  3-0 σετ από τη Σχολή Μωραϊτη  όμως έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο αύριο και ταυτόχρονα τα μπόνους ειαγωγής στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Χώρας. Η παρουσία των παιδιών του Ηρακλείου απέναντι στη Σχολή Μωραϊτη ήταν εξαιρετική και ιδιαιτέρως ανταγωνιστική γι΄αυτό και δέχθηκαν τα συγχαρητήρια όλων! Όπως και να έχει, αξίζουν τα εύσημα τόσο στα παιδιά για την προσπάθεια τους όσο και στους Καθηγητές του 11ου ΓΕΛ που διαθέτουν σπουδαίες αθλητικές ομάδες!

Στον αυριανό, Μικρό Τελικό οι μαθητές του 11ου ΓΕΛ θα αντιμετωπίσουν την διοργανώτρια Κύπρο που ηττήθηκε σήμερα από το Κολέγιο Θεσσαλονίκης με 3-2 σετ! 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σχολείο του Ηρακλείου είναι το μοναδικό Δημόσιο Σχολείο του τουρνουά….

Την ομάδα συνοδεύουν οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής κ. Μασέλη Παρασκευή και κ. Κώστας Ανδριανάκης και από τη Δομή της Φ.Α. Σχ. Α. ο Υπεύθυνος και μέλος της ΚΟΕΣΑΔ, κ. Γιάννης Νηστικάκης και το μέλος της ΟΕΣΑΔ κ. Δήμητρα Νεονάκη.

Σχολή Μωραΐτη – 11ο ΓΕ.Λ Ηρακλείου 0-3 (Τα σετ: 25-17 , 25-22 και 25-18)

11ο ΓΕΛ Ηρακλείου (Μασέλη Παρασκευή , Ανδριανάκης Κώστας):Σταυρακάκης Ευαγγ., Γιαλυτάκης Κων., Σταυρόπουλος Δημ., Αναστασάκης Γεωργ., Παχιαδάκης Εμμ., Βροντάκης Θεοδ. , Τυράκης Εμμ., Παχάκης Εμμ., Βάζος Οδ., Λίπερο: Σπινθάκης Ιωακ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News