Στο Final Four του Σχολικού βόλεϊ προκρίθηκε το 11ο ΓΕΛ

Σπορ
Στο Final Four του Σχολικού βόλεϊ προκρίθηκε το 11ο ΓΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα των αγοριών νίκησε το Λύκειο Καλαμάτας και πάει τώρα στην Κύπρο…

Στην Γ΄ Φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος βόλεϊ συμμετείχαν οι ομάδες βόλεϊ μαθητών-τριών του 11ου ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στο Κλειστό Κερατσινίου στον Πειραιά, Η Ομάδα των μαθητών κέρδισε το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας με 2-0 σετ και πέτυχε την είσοδο της στο final four του Πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο στις 13 και 14 Μαΐου 2019. Οι μαθήτριες αγωνίστηκαν με το 1ο ΓΕΛ Ελασσόνας που νίκησε με 2-0 σετ και αποκλείστηκαν από την τελική τετράδα του πρωταθλήματος.

Τις ομάδες συνόδευσαν ο Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής και σχολικού αθλητισμού κ. Γιάννης Νηστικάκης μέλος της ΚΟΕΣΑΔ, οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής του 11ου ΓΕΛ, κ. Παρασκευή Μασέλη και ο κ. Κώστας Ανδριανάκης μαζί με τους αρχηγούς των αποστολών και ΕΦΑ κ. Δήμητρα Νεονάκη, μέλος της ΟΕΣΑΔ και κ. Νικήτα Νικητάκη, ομοσπονδιακό προπονητή Πετοσφαίρισης. Ως διαιτητής συμμετείχε από την ΟΕΣΑΔ Ηρακλείου ο ομοσπονδιακός προπονητής Πετοσφαίρισης και Ε.Φ.Α κ. Μανωλάκης Εμμ.

Μαθητές:

3ο ΓΕ.Λ Καλαμάτας – 11ο ΓΕ.Λ Ηρακλείου 0-2 (Τα σετ: 23-25 και 19-25)

11ο ΓΕΛ (Μασέλη Παρασκευή) :Σταυρακάκης Ευαγγ., Γιαλυτάκης Κων/νος, Σταυρόπουλος Δημ., Αναστασάκης Γεωργ., Παχιαδάκης Εμμ., Βροντάκης Θεόδ., Τυράκης Εμμ., Αναπολιωτάκης Εμμ., Παχάκης Εμμ., Βάζος Οδ., Σπινθάκης Ιωαν. (λίπερο).

ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΕΥΑΓ. ΓΙΑΛΥΤΑΚΗΣ ΚΩΝ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΓΕΩ.

Μαθήτριες :

1ο ΓΕ.Λ Ελασσόνας – 11ο ΓΕ.Λ Ηρακλείου 2-0 (Τα σετ : 25-11 και 25-9)

1ο ΓΕΛ (Ανδριαδάκης Κώστας) : Παπαδάκη Μαρ., Φακουρέλη Δημ., Ρουμπάκη Αγ., Ρεθεμιωτάκη Αν., Ζαχαριουδάκη Γεω., Αντωνακάκη Σοφ., Ζαχαριουδάκη Μαρ., Μαυριτσάκη Μαρ., Καπετανάκη Μαρία, Κοτσάκη Μαρία (λίμπερο)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News