Με στόχο την άνοδο στην Α2 η ΓΕΗ

Σπορ
Με στόχο την άνοδο στην Α2 η ΓΕΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Χερσόνησο το τουρνουά με τη στήριξη του κόσμου...

Αντιμέτωπη με την πρόκληση είναι η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΓΕΗ που διεκδικεί την άνοδο της στην Α2 κατηγορία μέσω του τουρνουά ανόδου που θα φιλοξενηθεί από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή στο Φιλωνίδειο Κλειστό Γυμναστήριο της Χερσονήσου. Οι παίκτες του Γιώργου Σταυρόπουλου υπολογίζουν στην στήριξη του κόσμου που θα τους δώσει την απαιτούμενη ώθηση για την επίτευξη του στόχου.

«Εξ΄ αρχής ο στόχος μας ήταν να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και τα καταφέραμε. Ήταν ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Δείξαμε ότι έχουμε ψυχή, αντοχή και διάρκεια σε ότι κάναμε από το ξεκίνημα της χρονιάς», τόνισε ο τεχνικός της Ανδρικής ομάδας στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» της Κρήτη TV, κάνοντας έναν απολογισμό της παρουσίας της ομάδας του στο πρωτάθλημα Κρήτης.

Η ομάδα του Ηρακλείου καλείται να διεκδικήσει το ένα από τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στη μεγαλύτερη κατηγορία και έχει δείξει ότι μπορεί να το πετύχει. Την Παρασκευή (19:00) η ΓΕΗ αντιμετωπίζει τον Μίλωνα (πρωταθλητής Δυτικής Μακεδονίας), το Σάββατο την ίδια ώρα τους Ίωνες (πρωταθλητής Ανατολικής Αττικής και την Κυριακή (16:00) τον Απόλλωνα Πάτρας (πρωταθλητής Πελοποννήσου). «Ο Μίλων είναι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα, με πολύχρονη παρουσία στην Α2. Πάντα ο στόχος της ήταν η άνοδος στη Volleyleague.Έχει έμπειρους παίκτες και κάνουν καλή δουλειά. Χαίρομαι που θα παίξουμε με τέτοιες ομάδες γιατί θα φανεί και η δική μας δυναμική. Οι Ίωνες επίσης διαθέτουν έμπειρους παίκτες αλλά και εμείς είμαστε πολύ καλοί. Έχουμε φλόγα και το θέλουμε πολύ. Είναι σημαντικό τα παιδιά να δώσουν το 100%».

Το τουρνουά ανόδου στην Α2 βόλεϊ διοργανώνουν η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (ΚΕΔΧ), η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) και η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης (ΕΣΠΕΚ).

Ήττα για τις Γυναίκες

Οι Γυναίκες της ΓΕΗ δεν τα κατάφεραν χθες στην πρεμιέρα του τουρνουά ανόδου στην Α2 που γίνεται στην Πάτρα αφού ηττήθηκαν με 3-0 σετ από τους Αμπελόκηπους. Οι αντίπαλες, πιο έμπειρες κατάφεραν να επιβάλουν το ρυθμό τους και να επικρατήσουν. Σήμερα η ομάδα του Ηρακλείου έχει ρεπό ενώ αύριο (20:00) αντιμετωπίζει την Πάτρα. Στο άλλο χθεσινό παιχνίδι η Πάτρα νίκησε 3-0 τον Ερμή Μυτιλήνης. «Τα κορίτσια έχουν δυνατότητες, πολύ ταλέντο και όρεξη. Είναι μία νεανική ομάδα που έχει το μέλλον μπροστά της. Δεν έχουν άγχος αφού η άνοδος δεν είναι αυτοσκοπός», τόνισε για τη Γυναικεία ομάδα το Γιώργος Σταυρόπουλος που την γνωρίζει πολύ καλά αφού την προπονούσε τα προηγούμενα χρόνια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News