Βόλεϊ

Υπό την αιγίδα του Δήμου Χερσονήσου το τουρνουά ανόδου της ΓΕΗ

Η ομάδα του Ηρακλείου (3-5 Μαΐου) θα διεκδικήσει στο Φιλωνίδειο Κλειστό Γυμναστήριο την άνοδο της στην Α2 Βόλεϊ των Ανδρών…

Το Τουρνουά Ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών Βόλεϊ διοργανώνουν η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (ΚΕΔΧ), η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) και η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης (ΕΣΠΕΚ). Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο Φιλωνίδειο Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Χερσονήσου από την Παρασκευή 3 Μαΐου έως και την Κυριακή 5 Μαΐου 2019. Το Τουρνουά Ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών Βόλεϊ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χερσονήσου.

Συμμετέχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας:
Ανατολικής Αττικής (ΕΣΠΑΑ),
Δυτικής Αττικής (ΕΣΠΕΔΑ),
Πελοποννήσου (ΕΣΠΕΠ),
Κρήτης (ΕΣΠΕΚ).
Οι πρωταθλητές των ομίλων του νότου του εθνικού περιφερειακού πρωταθλήματος Volley, θα αγωνιστούν για την άνοδο στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία Volley ανδρών. Ιστορικές ομάδες, όπως ο Μίλων Νέας Σμύρνης, πρωταθλητής Δυτ. Αττικής, οι ΄Ιωνες Ν. Ιωνίας, πρωταθλητές Ανατ. Αττικής, ο Απόλλων Πατρών, πρωταθλητής Πελοποννήσου και η ΓΕΗρακλείου, πρωταθλήτρια Κρήτης, από 3 έως 5 Μαΐου θα έρθουν αντιμέτωποι, με έπαθλο τρεις θέσεις στην ανώτερη κατηγορία. Από τις τέσσερις (4) ομάδες που συμμετέχουν, οι τρεις (3) πρώτες θα ανέβουν στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ (με ελεύθερη είσοδο)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.19
16:30 ΑΣΠ Ίωνες - ΑΣΠ Απόλλων
19:00 ΓΕΗ Ηρακλείου - ΑΟΝΣ Μίλων


ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.19
16:30 ΑΣΠ Απόλλων - ΑΟΝΣ Μίλων
19:00 ΑΣΠ Ίωνες - ΓΕΗ Ηρακλείου

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.19
13:30 ΑΟΝΣ Μίλων - ΑΣΠ Ίωνες
16:00 ΓΕΗ Ηρακλείου - ΑΣΠ Απόλλων

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια