Και τώρα μπαράζ ανόδου για τη ΓΕΗ σε Άνδρες και Γυναίκες

Σπορ
Και τώρα μπαράζ ανόδου για τη ΓΕΗ σε Άνδρες και Γυναίκες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την κατάκτηση των πρωταθλημάτων Κρήτης στο βόλεϊ...

Κυρίαρχη παρουσία έχει η ομάδα της ΓΕΗ στο κρητικό βόλεϊ αφού μετά την κατάκτηση των πρωταθλημάτων σε Έφηβους, Νεανίδες, Κορασίδες και την 2η θέση στους Παίδες, ήρθε η κατάκτηση των τίτλων σε Άνδρες και Γυναίκες που πλέον θα διεκδικήσουν μέσω μπαράζ την άνοδο τους στην Α2 κατηγορία. Μάλιστα γίνεται προσπάθεια ώστε τα μπαράζ ανόδου να πραγματοποιηθούν 1-5 Μαΐου στο Ηράκλειο… 

Στο πρωτάθλημα Ανδρών η ομάδα του Ηρακλείου κέρδισε την αντίστοιχη του ΣΦΠ Χανίων στον 3ο τελικό με σετ 3-0 (25-15, 25-18, 25-19) την Κυριακή στο Λίντο, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί.

«Πετύχαμε τον πρώτο στόχο που ήταν να βγούμε πρωταθλητές Κρήτης. Η πορεία μας ήταν αρκετά καλή όμως μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα πράγματα για να πετύχουμε το μεγαλύτερο στόχο που είναι τα μπαράζ και η άνοδος στην Α2 κατηγορία», τονίζει ο τεχνικός της Ανδρικής ομάδας Γιώργος Σταυρόπουλος και συνεχίζει: «Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές μου, τη διοίκηση αλλά και το φίλαθλο κόσμο για τη συμπαράσταση του τόσο καιρό. Πιστεύω να μας βοηθήσουν και στα μπαράζ τα οποία ενδέχεται να γίνουν εδώ στο Ηράκλειο…».

Ενθουσιασμένοι με την επιτυχία της ανόδου ήταν και οι αθλητές της ΓΕΗ που μίλησαν για τον τελευταίο τελικό. «Το παιχνίδι με τον ΣΦΠΧανίων ήταν και εύκολο και δύσκολο… Στα δύσκολα σημεία όμως καταφέραμε με πίεση στο σερβίς και καλή υποδοχή να ανταποκριθούμε. Καθαρίσουμε γρήγορα το παιχνίδι ώστε να βγούμε πρωταθλητές Κρήτης», δήλωσε ο Πέτρος Αναγνώστου ενώ ο Δημήτρης Σταυρόπουλος συμπλήρωσε: «Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν ανταγωνιστικά, με πολύ θάρρος και δύναμη. Προερχόμασταν από μία ήττα στα Χανιά όμως δείξαμε χαρακτήρα, γυρίσαμε το παιχνίδι και καταφέραμε να πάρουμε το κύπελλο και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Δύο νίκες στο τάι μπρέικ

Στο πρωτάθλημα Γυναικών η ΓΕΗ κέρδισε την ομάδα των Νεανίδων ΟΠΕΡ σε δύο διαδοχικούς τελικούς το Σαββατοκύριακο με σετ 3-2 (Σάββατο: 25-22, 25-23, 14-25, 23-25, 19-21, Κυριακή: 19-25, 25-15, 22-25, 25-20, 15-8).

«Η Κυριακή ήταν συγκλονιστική μέρα. Αναδειχτήκαμε πρωταθλητές τόσο στους Άνδρες όσο και στις Γυναίκες. Και αν στους Άνδρες το συνηθίσαμε τα τρία τελευταία χρόνια, στις Γυναίκες ήταν η πρώτη φορά… Αν σκεφτούμε ότι έχουμε κατακτήσει διαδοχικά και τους τίτλους σε Νεανίδες, Κορασίδες, Εφήβους, ήμασταν 2οι στους Παίδες ενώ προηγούμαστε σε Παγκορασίδες και Παμπαίδες τότε αυτό κάτι σημαίνει… Είναι αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς που αποδίδει καρπούς. Τώρα συνεχίζομε με τα μπαράζ ανόδου…», επισημαίνει ο πρόεδρος της ΓΕΗ κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος. 

Η Κάτια Κανδηλάκη, εκ μέρους των Γυναικών, είπε: «Δεν ήταν πρωταρχικός στόχος η πρωτιά αλλά όσο περνούσε ο καιρός οι προσδοκίες ανέβαιναν. Βλέπαμε πόσο καλύτερες γινόμασταν και το θέλαμε όλο και περισσότερο… Η ομάδα μας αποτελείται από μικρές αθλήτριες σε ηλικία που έπαιξε απέναντι σε μία ομάδα με έμπειρες κοπέλες που έχουν αγωνιστεί σε παραπάνω κατηγορίες. Ευελπιστούμε την άνοδο στην Α2…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News