Να γίνει δύναμη και στο βόλεϊ θέλει ο ΟΦΗ

Σπορ
Να γίνει δύναμη και στο βόλεϊ θέλει ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κολτσιάκης και Καρασαββίδης μιλάνε για την ιστορική άνοδο του ΟΦΗ στην Α1…

Μία νέα σελίδα στην ιστορία έχει ανοίξει πλέον η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ μετά την εξασφάλιση της ανόδου στην Α1 κατηγορία. Και μπορεί ακόμη να είναι έντονος ο απόηχος και το μεθύσι του θριάμβου ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει ήδη να σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα στο σύλλογο σε όλα τα επίπεδα. 

Τόσο σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος όσο και το γηπεδικό αφού θα πρέπει να γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις στο κλειστό του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου για να αποτελέσει την έδρα της ομάδας και στη Volley League.

Για την επιτυχία της ανόδου και τη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του το τμήμα μίλησαν στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» της Κρήτη TV οι έμπειροι Μάκης Κολτσιάκης και Βασίλης Καρασαββίδης.

«Από την πρώτη συζήτηση που κάναμε στα γραφεία του Ερασιτέχνη ειπώθηκε ότι η ομάδα αυτή χτίστηκε με έναν και μοναδικό στόχο: Την άνοδο στην Α1 και εκ του αποτελέσματος το πετύχαμε», είπε ο Κολτσιάκης ενώ ο συμπαίκτης του αναφερόμενος στο… μυστικό της επιτυχίας επισήμανε: «Το μυστικό δεν μπορεί να είναι άλλο πέρα από την καθημερινή προπόνηση, το ομαδικό πνεύμα αλλά και τη διατήρηση της ψυχραιμίας στις δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν στη διάρκεια μιας χρονιάς. Σε αυτή την ομάδα υπάρχει πολύ ταλέντο και εμπειρία και το αποδείξαμε καθ΄όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά και στο Final- 4 στην Αθήνα».

Όπως επεσήμανε ο Μάκης Κολτσιάκης κατά τη διάρκεια οκτώ μηνών δεν μπορείς να είσαι αλάνθαστος, όμως ο ΟΦΗ στις κακές στιγμές που υπήρξαν, στις ήττες από Πανιώνιο και Ρόδο, υπήρξε σωστή διαχείριση. Υπήρξε προβληματισμός ωφέλιμος για τη συνέχεια…

Σε ότι αφορά τώρα την πρόκληση της Α1, ο Βασίλης Καρασαββίδης θεωρεί πως η ομάδα χρειάζεται λίγες προσθήκες και με σωστή οργάνωση μπορεί να φτάσει και σε διακρίσεις στη μεγάλη κατηγορία. «Η ομάδα είναι αρκετά έτοιμη. Οι παίκτες που διαθέτει έχουν εμπειρία από τη Α1. Με κάποιες προσθήκες μπορεί να καταφέρει όχι απλά να μείνει στην κατηγορία αλλά να διεκδικήσει και τρόπαια μακροπρόθεσμα…». Μιλάει επίσης για την μεγάλη δύναμη του κόσμου του ΟΦΗ: «Λίγες ομάδες σε Πανελλήνιο επίπεδο έχουν αυτή τη στήριξη. Ένα ολόκληρο νησί να την αγαπάει. Πιστεύω πως είναι στα χέρια του ΟΦΗ να γίνει μεγάλη δύναμη και στο βόλεϊ».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του προπονητή, Δημήτρη Ζλατιλίδη, οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, θα μείνουν για μια εβδομάδα, στο Ηράκλειο.

Το Σαββατοκύριακο, η ομάδα θα παρακολουθήσει το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ που θα διεξαχθεί στην Ιεράπετρα (19-20 Απριλίου), όπου θα συμμετάσχουν ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής, ο Φοίνικας Σύρου, παίρνοντας μια γεύση από τους αντιπάλους τους τη νέα περίοδο, στην Volley League.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News