Συγχαρητήρια από παντού για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ

Σπορ
Συγχαρητήρια από παντού για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ιστορική άνοδος της στην μεγάλη κατηγορία δεν πέρασε απαρατήρητη...

Συγχαρητήρια από παντού για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ και την ιστορική της άνοδο στην Α1 Κατηγορία...

Με αφορμή την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία της ομάδας βόλεϋ του ΟΦΗ ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης δήλωσε:

 «Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή για τον κρητικό αθλητισμό να εκπροσωπείται ακόμα μία ομάδα του νησιού σε κορυφαία κατηγορία. Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ πέτυχε για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου την άνοδο στην Α1 κατηγορία, ανεβάζοντας πολύ το επίπεδο του αθλήματος στο νησί μας, γεγονός που θα προσελκύσει ακόμα περισσότερους αθλητές. Συγχαρητήρια στους αθλητές, στην διοίκηση και στον πρόεδρο κ. Δανδάλη για την δουλειά και την προσπάθεια που επιτέλεσαν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να συγχαρώ και την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ για την χθεσινή νίκη που οδηγεί την ομάδα με το ένα βήμα στην άνοδο στη Β΄ Εθνική κατηγορία, περιμένοντας μόνο την τυπική ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.»

Με αφορμή την άνοδο της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ στην κορυφαία κατηγορία του αθλήματος, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης έκανε την παρακάτω δήλωση: 

«Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την τεράστια επιτυχία που οδηγεί την κρητική ομάδα στη  volley league ανδρών, την κορυφαία κατηγορία στη χώρα. Η πρωτόγνωρη αυτή επιτυχία τιμά το κρητικό βόλεϊ και τον κρητικό αθλητισμό και αποτελεί μια ακόμα μεγάλη διάκριση για το νησί μας». 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός που αναφέρει: "Η άνοδος της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ στην Α1 κατηγορία (Volleyleague), για πρώτη φορά στην ιστορία της, αποτελεί μια ακόμα σημαντική επιτυχία για τον αθλητισμό του Ηρακλείου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους μόχθησαν για να τα καταφέρουν: τους αθλητές και τους προπονητές της ομάδας, εκείνους που εργάστηκαν αθόρυβα δίπλα τους, τον κόσμο που τους στηρίζει και ασφαλώς στους διοικούντες τον ερασιτέχνη ΟΦΗ. 

Η εξαιρετική δουλειά που κάνουν ο πρόεδρος  κ. Γιάννης Δανδάλης και οι συνεργάτες του σε όλα τα τμήματα της αρμοδιότητάς τους, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες, αποδίδει καρπούς και προσφέρει στον ηρακλειώτικο αθλητισμό: επιτυχίες, όπως η συγκεκριμένη άνοδος (και όχι μόνο), καθώς και εκατοντάδες παιδιά που μαθαίνουν από νωρίς τα οφέλη της φυσικής δραστηριότητας και διδάσκονται τα ιδανικά του ευ αγωνίζεσθαι.

Ο Δήμος Ηρακλείου, στο μέτρο των δυνατοτήτων του,  θα είναι πάντα στο πλευρό τους, σε οτιδήποτε χρειαστούν."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News