Ζλατιλίδης: «Αυτά τα ματς τα κερδίζεις με καρδιά και ψυχή»

Σπορ
Ζλατιλίδης: «Αυτά τα ματς τα κερδίζεις με καρδιά και ψυχή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ μίλησε για τα παιχνίδια του Final-4

Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ κινείται στους ρυθμούς του Final-4,  όπου θα διεκδικήσει το… εισιτήριο για την Α1 κατηγορία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Η προσοχή όλων είναι στραμμένη στα μπαράζ ανόδου και ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου, Δημήτρης Ζλατιλίδης μίλησε για τα παιχνίδια που θα κρίνουν τους κόπους ολόκληρης της χρονιάς.  

Πρώτος αντίπαλος του ΟΦΗ, το Σάββατο (13/4) η Δραπετσώνα και εφ’ όσον κερδίσει θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (14/4) το νικητή του άλλου ημιτελικού Ροδίων Αθλησις-ΑΣ Κέρκης.

Ο Δημήτρης Ζλατιλίδης, έχει συλλέξει στοιχεία από όλους τους αντιπάλους του ΟΦΗ στα μπαράζ και σε αυτό αναφέρεται στην βοήθεια από τον κορυφαίο στατιστικολόγο του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Κουντουρίδη, ο οποίος συνεργάζεται με τον ΟΦΗ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε για την προετοιμασία: «Με τη βοήθεια του Παναγιώτη, που είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη στο είδος του, έχουμε εικόνα για όλες τις ομάδες. Είναι οι 4 καλύτερες ομάδες, αυτές που έχουν περάσει στο Final-4. Έχω την αίσθηση ότι ο δικός μας όμιλος, ήταν πιο ισχυρός, όμως σε τέτοια παιχνίδια, όλες οι ομάδες ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Εμείς προετοιμαζόμαστε για τον ημιτελικό με τη Δραπετσώνα, να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να περάσουμε στον τελικό και μετά θα δούμε το επόμενο παιχνίδι».

Όσο για τα στοιχεία που απαιτούνται σε τέτοιου είδους αγώνες πρόσθεσε: «Είμαστε σε καλή κατάσταση και πλέον έχουνε ρίξει το βάρος στην ψυχολογική μας προετοιμασία για το Final-4. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν κερδίζουν πάντα οι τεχνικές, αλλά και οι ψυχές. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι στην ψυχή και την καρδιά και να πάρουμε την άνοδο» επισημαίνει.

Αλλαγή στις ώρες των τελικών

Μια μικρή τροποποίηση στο πρόγραμμα του Final-4, από την Ομοσπονδία. Ο μικρός και ο μεγάλος τελικός της Κυριακής (14/4) θα πάνε μια ώρα νωρίτερα από την αρχική που είχε ανακοινωθεί. Ο μικρός τελικός θα αρχίσει στις 16:00 και ο μεγάλος τελικός στις 18:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 13/4

ΟΦΗ-ΔΑΣ Δραπετσώνας (17:00)

Ροδίων Αθλησις- ΑΣ Κέρκης (19:00)

Κυριακή 15/4

Μικρός τελικός (16:00, οι ηττημένοι των ημιτελικών)

Μεγάλος τελικός (18:00, οι νικητές των ημιτελικών)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News