Βόλεϊ

Η Ιεράπετρα ετοιμάζεται για το Final Four Κυπέλλου Βόλεϊ

Ξεκινούν οι προεγγραφές προσκλήσεων για τα σπουδαία παιχνίδια ΠΑΟΚ- Ολυμπιακού και Ηρακλή- Φοίνικα

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ που θα φιλοξενηθεί στην Ιεράπετρα μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ- Ολυμπιακού και Ηρακλή- Φοίνικα την Παρασκευή και το Σάββατο 19 και 20 Απριλίου και οι προεγγραφές των φιλάθλων που θα θελήσουν να προμηθευτούν προσκλήσεις (δεν θα υπάρχουν εισιτήρια) ξεκινάνε αύριο Τρίτη.

Σύμφωνα με την Οργανωτική Επιτροπή, ο φίλαθλος για να προμηθευτεί την πρόσκληση, θα πρέπει να κάνει την προεγγραφή του σε συγκεκριμένο χώρο από την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 μέχρι και την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 (εάν κι εφόσον υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες προσκλήσεις).

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να προεγγραφεί από 11:00 έως 14:00 και από 17:00 έως 20:00 στο παρακάτω σημείο:

Δημαρχείο Ιεράπετρας, Δημοκρατίας 31, στο ισόγειο

Για να μπορέσει να κάνει την προεγγραφή, θα πρέπει:

-Να έχει φυσική παρουσία ο ενδιαφερόμενος

-Να έχει μαζί του την Αστυνομική του Ταυτότητα

Όσον αφορά τους μαθητές, η προεγγραφή τους θα γίνει από τους γονείς τους, με την προϋπόθεση, να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή βεβαίωση του ΑΜΚΑ ή διαβατήριο του μαθητή.

Οι διαγωνιζόμενες ομάδες θα παραλάβουν από 25 προσκλήσεις, ενώ η Ε.Ο.ΠΕ. θα φροντίσει για την είσοδο στο γήπεδο αθλουμένων μελών των σωματείων της Κρήτης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την παραλαβή των προσκλήσεων έχει ορισθεί η ημέρα Παρασκευή 19 Απριλίου 2019. Ο φίλαθλος που θα έχει κάνει την προεγγραφή του, θα παραλάβει την πρόσκληση από το ίδιο σημείο προεγγραφής τις ώρες 14:00 έως 17:00. Το ίδιο ισχύει και για τις προσκλήσεις του Σαββάτου, η παραλαβή θα γίνει από 16:00 έως 18:30.

Τις ημέρες των αγώνων, στην είσοδο των φιλάθλων θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας, αφού η πρόσκληση θα είναι ονομαστική. Έτσι, ο φίλαθλος θα πρέπει να έχει μαζί του την Αστυνομική του Ταυτότητα και οι μαθητές ταυτότητα ή βεβαίωση του ΑΜΚΑ ή διαβατήριο.

Όλα τα παραπάνω γίνονται για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης και σε άμεση συνεργασία με την Ε.Ο.ΠΕ. και την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια