Πρωταθλήτρια Κρήτης Κορασίδων η ΓΕΗ στο βόλεϊ

Σπορ
Πρωταθλήτρια Κρήτης Κορασίδων η ΓΕΗ στο βόλεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Άνδρες της ΓΕΗ έκαναν το 1-0 στη σειρά των τελικών ενώ οι Παίδες ισοφάρισαν σε 1-1…- Αντίπαλος και στις τρεις περιπτώσεις ο ΣΦΠΧανίων…

ΓΕΗ και ΣΦΠΧανίων μονοπωλούν το ενδιαφέρον στους τελικούς των κρητικών πρωταθλημάτων βόλεϊ σε Άνδρες, Παίδες και Κορασίδες… Πρωταθλήτριες Κρήτης λοιπόν αναδείχθηκαν οι Κορασίδες της ΓΕΗ επικρατώντας και στον δεύτερο τελικό της ομάδας του ΣΦΠΧανίων με 3-0 σετ (25-15, 25-8, 25-14), δείχνοντας τη δυναμική τους αφού επικράτησαν κατά κράτος και στα τρία σετ.

Από κει και πέρα ξεκίνησε και η σειρά των τελικών στους Άνδρες με τη ΓΕΗ να κερδίζει 3-0 σετ (25-22, 25-22, 25-7) την αντίστοιχη ομάδα του ΣΦΠΧανίων και να κάνει το πρώτο βήμα τίτλου. Οι παίκτες του Γιώργου Σταυρόπουλου ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί στα δύο πρώτα σετ όμως στο τρίτο… κατέρρευσαν! Ο δεύτερος τελικός μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει την Κυριακή στα Χανιά όπου βέβαια οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν το 1-1 στη σειρά ενώ οι παίκτες της ΓΕΗ το 2-0 που θα τους δώσει τον τίτλο.

Στους τελικούς των Παίδων, η ΓΕΗ κατάφερε να κάνει το 1-1 αφού στον 2ο τελικό νίκησε με 3-1 σετ τον ΣΦΠΧανίων (16-25 , 25-15 , 25-19, 25-20 ) σε ένα αγώνα που διήρκησε 2,5 ώρες και είχε αρκετό ενδιαφέρον. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του Ηρακλείου είχε ηττηθεί στον 1ο τελικό στο τάι μπρέικ γεγονός που προμηνύει μεγάλη μάχη στο παιχνίδι του Σαββάτου που θα γίνει στα Χανιά αφού όποια ομάδα κερδίσει θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

Για τα play off Γυναικών η ΓΕΗ νίκησε 3-1 σετ τον Πήγασο ενώ στο άλλο παιχνίδι οι Ν. ΟΠΕΡ επικράτησαν 3-0 του Αρκαδίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News