Το ευχαριστώ του Ζλατιλίδη στον κόσμο του ΟΦΗ

Σπορ
Το ευχαριστώ του Ζλατιλίδη στον κόσμο του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον θέλει η ομάδα κοντά της και στα μπαράζ, πιθανώς, στην Αθήνα…

«Ευχαριστούμε τον κόσμο για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο παιχνίδι με τη Ρόδο. Είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα για μας, το γεμάτο γήπεδο. Το είχαμε ξαναζήσει πριν τρία χρόνια, σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναικό».

Με τα λόγια αυτά ο προπονητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης, ευχαρίστησε τους φιλάθλους του ΟΦΗ, που μετέτρεψαν σε «καμίνι» το κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου και έσπρωξαν τον ΟΦΗ, σε μια ακόμη σημαντική νίκη (3-1 σετ), στην προσπάθεια που κάνει για να ανέβει στην Α1 βόλει.

«Ο κόσμος μας έδωσε ώθηση. Αν δεν υπήρχε και αυτός, μπορεί και εμείς να μην μπορούσαμε να ανταποκριθούμε τόσο έντονα. Θέλω να κάνουμε κάλεσμα και για το ειδικό τουρνουά, αν γίνει τελικά στην Αθήνα, να έρθουν και να μας στηρίξουν» ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ δίνει πριν το φάιναλ-φορ, στο οποίο 4 ομάδες θα διεκδικήσουν μια θέση για την Α1, ένα ακόμη παιχνίδι για την δεύτερη φάση, κόντρα στην Ερυθραία εκτός έδρας. Ο ΟΦΗ θέλει τη νίκη στο παιχνίδι, ώστε να πάει ως πρώτος στα μπαράζ ανόδου. Όπως λέει ο Δημήτρης Ζλατιλίδης «εμείς κρατάμε τους τρείς βαθμούς από το παιχνίδι με τη Ρόδο και συνεχίζουμε για το παιχνίδι με την Ερυθραία. Δεν έχει γίνει τίποτα. Εχουμε ακόμη δυο παιχνίδια ακόμη. Το ένα με την Ερυθραία για να τερματίσουμε και μαθηματικά πρώτοι και το άλλο ο ημιτελικός, που θα είναι μάλλον με την Δραπετσώνα, σε ένα παιχνίδι νοκ-άουτ, πριν τον τελικό. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Τα παιδιά έχουν κάνει υπερπροσπάθεια 8 μήνες τώρα. Ολη η χρονιά έχει γίνει για τα δυο αυτά παιχνίδια του φάιναλ φορ».

Για την εικόνα του ΟΦΗ στο ντέρμπι με τη Ρόδο, ανέφερε ότι «ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για μας. Πήραμε τα δυο πρώτα σετ, κάναμε ένα εξαιρετικό δεύτερο σετ κρατώντας την τακτική μας. Στο τρίτο σετ δεν μπορέσαμε να είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι, με αποτέλεσμα η πάρα πολύ καλή ομάδα, της Ρόδου, να μας βάλει με την πλάτη στον τοίχο και να κάνουμε ένα τέταρτο σετ ντέρμπι.

Τα παιχνίδια με τη Ρόδο θα κρίνονται στους δυο πόντους, 25-23, 28-26 και για το λόγο αυτό εκτός από παικτική διαχείριση, θέλει και ψυχολογική διαχείριση».

Σε ερώτηση για το αν η Ρόδος, είναι ο βασικός αντίπαλος του ΟΦΗ, για την άνοδο, ανέφερε ότι «είμαστε οι δυο καλύτερες ομάδες. Υπάρχει το ειδικό τουρνουά, που θα πρέπει μάλλον να να ξαναπαίξουμε με αυτήν την ομάδα και εκεί θα πρέπει να κάνουμε ένα ανάλογο και ίσως ένα καλύτερο παιχνίδι, ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε την άνοδο».

Aναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των θέσεων 1-4:

1η αγωνιστική - 2 & 3 Μαρτίου

ΟΦΗ - ΓΣ Πανιώνιος 3-0

Ροδίων Άθλησις - ΑΣ Πανερυθραϊκός 3-1

2η αγωνιστική - 9 & 10 Μαρτίου

Ροδίων Άθλησις – ΟΦΗ 3-1

ΑΣ Πανερυθραϊκός - ΓΣ Πανιώνιος 0-3

3η αγωνιστική - 16 & 17 Μαρτίου

ΓΣ Πανιώνιος - Ροδίων Άθλησις 2-3

ΟΦΗ - ΑΣ Πανερυθραϊκός 3-0

4η αγωνιστική - 23 & 24 Μαρτίου

ΓΣ Πανιώνιος - ΟΦΗ

ΑΣ Πανερυθραϊκός - Ροδίων Άθλησις

5η αγωνιστική 30 & 31 Μαρτίου

ΟΦΗ - Ροδίων Άθλησις 3-1

ΓΣ Πανιώνιος - ΑΣ Πανερυθραϊκός 1-3

6η αγωνιστική - 6 & 7 Απριλίου

Ροδίων Άθλησις - ΓΣ Πανιώνιος

ΑΣ Πανερυθραϊκός - ΟΦΗ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΦΗ 13

2.Ρόδος 11

3.Πανιώνιος 6

4. Πανερυθραικός 4

*Οι ομάδες ξεκίνησαν την διαδικασία των πλέι-οφ με την εξής βαθμολογία: ΟΦΗ 4, Ρόδος 3, Πανιώνιος 2, Πανερυθραικός 1.

*Συνεχίζουν στην τελική φάση, οι δυο πρώτοι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News