Βόλεϊ

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ευχαριστεί τον κόσμο

Για τη συμπαράσταση στην ομάδα βόλεϊ που φέρνει πιο κοντά το όνειρο της Α1...

O κόσμος του ΟΦΗ έδωσε βροντερό "παρών" και βοήθησε τα μέγιστα τους αθλητές της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ να φτάσουν στη νίκη με 3-1 σετ. Μια νίκη που τους φέρνει αγκαλιά με την πρώτη θέση και τους οδηγεί στα μπαράζ για την άνοδο, όπου 4 ομάδες (φάιναλ-φορ) θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για την Α1 κατηγορία.

Η ατμόσφαιρα στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ, αλλά και η εικόνα της ομάδας θύμιζε...Α1, σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του βόλει.

Στο Δ.Σ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στάζουν μέλι για τον κόσμο και στην ανακοίνωση που εξέδωσαν τον καλούν να ακολουθήσει την ομάδα και στα μπαράζ ανόδου, όπου και αν αυτά γίνουν καθώς "το όνειρο είναι κοντά!".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το τμήμα βόλει, ευχαριστούν τον κόσμο της ομάδας, για την εκπληκτική ατμόσφαιρα, που δημιούργησε στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, στο παιχνίδι με τη Ρόδο.
Αυτόν τον κόσμο τον θέλουμε και στα μπαράζ που θα δώσουμε για την άνοδο στην Α1, όπου και αν αυτά τελικά γίνουν.
Ο ΟΦΗ έχει κόσμο σε όλη την Ελλάδα και είμαστε βέβαιοι ότι οι φίλαθλοι θα είναι μαζί μας, στην ,μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για να ανεβάσουμε τον ΟΦΗ για πρώτη φορά στην ιστορία του, στην Α1 κατηγορία.
Το παιχνίδι με τη Ρόδο, ήταν μια διαφήμιση του βόλει, αλλά και μια ατμόσφαιρα, που έδειξε ότι ο ΟΦΗ εφ’ όσον ανέβει στην Α1, θα της δώσει ένα άλλο χρώμα!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στα μπαράζ, λοιπόν!
Το όνειρο είναι κοντά!".

Σχόλια