Ο ΟΦΗ κέρδισε τη Ρόδο και πάει με φόρα στο Φάιναλ Φορ ανόδου!

Σπορ
Ο ΟΦΗ κέρδισε τη Ρόδο και πάει με φόρα στο Φάιναλ Φορ ανόδου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κρητική ομάδα έδειξε πως η άνοδος στην Α1 εξαρτάται από την ίδια...

Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ έστειλε μήνυμα ανόδου σήμερα στο ΒΑΚ κερδίζοντας 3-1 σετ τη Ρόδο. Έτσι θα πάει σαν πρώτη του ομίλου της στο Φάιναλ Φορ και θα παίξει με τον δεύτερο του άλλου ομίλου στον ημιτελικό. 

Θυμίζουμε πως μόνο η ομάδα που θα κατακτήσει το Φάιναλ Φορ θα πάρει το εισιτήριο για την Α1 και ο ΟΦΗ του Δημήτρη Ζλατιλίδη δείχνει όλη τη χρονιά πως το αξίζει!

Τα σετ: 25-23 (28’), 25-15 (21’), 23-25 (26’), 25-23 (30’).

ΟΦΗ (Ζλατιλίδης): Μονιάκης 1, Κομητούδης 3, Τεφτσής, Κολτσιάκης 7, Μπάσης 15, Αντιφάκος 7, Καρασσαβίδης, Τζελάτι 26, Εφραιμίδης 10, Καρατζάς, Μύρος, Δημητριάδης.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, έσταζε μέλι για τον κόσμο και την βοήθεια του στο παιχνίδι με τη Ρόδο. "Τους ευχαριστούμε γιατί δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και μας βοήθησαν πολύ. Τους θέλουμε δίπλα μας και στα μπαράζ, ειδικά αν γίνουν στην Αθήνα, να έρθει ο κόσμος του ΟΦΗ".

Για το παιχνίδι ανέφερε ότι "ήμασαταν πολύ καλλοί στα δυο πρώτα σετ, αλλά στο τρίτο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Στο τέταρτο κάναμε αυτό που έπρεπε να για να πάρουμε τη νίκη. Εχουμε ένα ακόμη παιχνίδι στην Ερυθραία πριν τα μπαράζ και πάμε και εκεί σοβαροί, για να πάμε πρώτοι στα μπαράζ".

Ενός λεπτού σιγή

Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα της ομάδας βόλει του ΟΦΗ με τη Ρόδο, στη μνήμη του εφόρου κολύμβησης του ΟΦΗ Μανόλη Γιγουρτάκη, ο οποίος έφυγε πριν από μερικές μέρες από τη ζωή, σε ηλικία 61 ετών. Ο κόσμος του ΟΦΗ που βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου χειροκρότησε θερμά. Κανείς στον ΟΦΗ δεν έχει ξεχάσει τον χαμό του αγαπητού σε όλους Μανόλη Γιγουρτάκη, ενός εργάτη του αθλητισμού για τον ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News