Με τη δύναμη του κόσμου του ο ΟΦΗ στο καθοριστικότερο παιχνίδι

Σπορ
Με τη δύναμη του κόσμου του ο ΟΦΗ στο καθοριστικότερο παιχνίδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο αυριανό ντέρμπι με την Ρόδο θέλει τη νίκη…

Τη δύναμη του, τον κόσμο του θέλει ο ΟΦΗ στο αυριανό(16:00) κρίσιμο ντέρμπι με τη Ρόδο στο κλειστό του Βαρδινογάννειου αθλητικού κέντρου για να πάρει τη νίκη που θα του δώσει την 1η θέση ενόψει του Final Four ανόδου στην Α1.

Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ θέλει τη νίκη, ώστε να περάσει ως πρώτη στο Final Four ανόδου, για μια θέση στην Α1, που θα γίνει στα μέσα του Απριλίου, πιθανότατα στην Αθήνα, ώστε να ολοκληρώσει πανηγυρικά τη σπουδαία, χρονιά που έχει κάνει φέτος, με στόχο την άνοδο του ΟΦΗ για πρώτη φορά στην ιστορία του στα "σαλόνια" του Ελληνικού βόλει.

Ο κεντρικός του ΟΦΗ Αργύρης Αντιφάκος και ο λίμπερο της ομάδας, Βασίλης Καρασσαβίδης μιλάνε για την κρίσιμη αυριανή αναμέτρηση. Όπως επισημαίνει ο Αργύρης Αντιφάκος (κεντρικός) στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr "με τη Ρόδο, είναι το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας και για αυτό περιμένουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας βοηθήσει. Μια πιθανή νίκη μας δίνει πλεονέκτημα για τα μπαράζ που θα ακολουθήσουν. Θα έχουμε ένα πιο βατό αντίπαλο, πριν τον τελικό. Όλα τα παιχνίδια μεταξύ μας με τη Ρόδο, ήταν δυνατά. Όπως θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει το πρώτο παιχνίδι εδώ, έτσι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι στη Ρόδο. Πιστεύω ότι θα παίξουμε και τελικό μεταξύ μας. Ολοι μας περιμένουμε αυτό το παιχνίδι και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος, για να ανεβάσουμε την ομάδα, στην Α1".

O Βασίλης Καρασαββίδης (λίμπερο), επισημαίνει με τη σειρά του, ότι "με τη Ρόδο, έχουμε παίξει τρείς φορές, έχουμε χάσει τις δυο, έχουμε κερδίσει τη μία. Παίζουμε τώρα ένα ακόμη παιχνίδι στο γήπεδο μας και οι δυο έχουμε περάσει στο φάιναλ φορ, και αυτό θα είναι ένα παιχνίδι κυρίως ψυχολογικού χαρακτήρα κυρίως. Καλούμαστε και πρέπει να τους κερδίσουμε. Η νίκη θα μας βοηθήσει να έχουμε ένα αβαντάζ για τη συνέχεια. Ετσι και αλλιώς θα βρεθούμε αντιμέτωποι ξανά και στο φάιναλ φορ και εκεί θα κριθεί η άνοδος. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Είναι το τελευταίο παιχνίδι στο γήπεδο μας. Καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει και να γεμίσει το γήπεδο. Τους θέλουμε κοντά στην προσπάθεια μας για τη νίκη.

Εχουμε περάσει στο φάιναλ-φορ, η ομάδα είναι υγιής. Θέλουμε να πάμε στα μπαράζ, ως πρώτοι. Εχουμε δουλέψει πολύ φέτος και εύχομαι να τα καταφέρουμε".

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΜΑ ΓΙΑ 13ΧΡΟΝΟ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Και ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ στηρίζει τον 13χρονο ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη που έχει ανάγκη από αίμα λόγω προβλήματος . "Ας δείξουμε όλοι, την πραγματική δύναμη του αθλητισμού και ας βοηθήσουμε το 13χρονο προσφυγόπουλο, αθλητή της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Εργοτέλη, Άστριτ Μαρκόβ, που νοσηλεύεται στην μονάδα εντατική θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Δίνουμε αίμα, για το μικρό παιδί στην μάχη, που δίνει για τη ζωή του, τόσο στο ΠΑΓΝΗ, όσο και στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, αναφέροντας τον σκοπό και το όνομα του νεαρού αθλητή.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ καλεί όλη την οικογένεια του συλλόγου, να συμμετάσχει σε αυτήν την ανθρώπινη πρωτοβουλία, καθώς υπάρχει μεγάλη ανάγκη.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Γ.Σ Εργοτέλης: 2810 222246", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΦΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με ανακοίνωση του,  "εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, για τον χαμό του γνωστού και έγκριτου νομικού Αντώνη Βγόντζα, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 73 ετών.

Ο Αντώνης Βγόντζας υπήρξε ένας φίλος του ΟΦΗ, ενώ συμμετείχε και σε σημαντικές δίκες στο πρόσφατο παρελθόν, για την ομάδα μας, προσφέροντας τις νομικές του γνώσεις, με αγάπη και ενδιαφέρον για το σύλλογο.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News