Η νεανική ομάδα της ΑΘΛΕΣΗ ανανέωσε την παραμονή της στην Α2 …

Σπορ
Η νεανική ομάδα της ΑΘΛΕΣΗ ανανέωσε την παραμονή της στην Α2 …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέρδισαν τις εντυπώσεις τα κορίτσια του Μανώλη Μανωλάκη...

Κέρδισε τις εντυπώσεις με την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ Γυναικών η ομάδα της ΑΘΛΕΣΗ που παρά το νεανικό της σύνολο κατάφερε, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, να ανανεώσει την παραμονή της στην κατηγορίας έχοντας ως απολογισμό 10 νίκες που την κατατάσσουν στην 6η θέση της βαθμολογίας.

«Προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε αυτό που μας συμβαίνει… Το γεγονός ότι υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες ήταν μία μεγάλη δυσκολία για μας. Η ομάδα μας δεν έχει κάνει μεταγραφές αλλά αποτελείται από παιδιά που έχει γαλουχήσει από τις Ακαδημίες. Τα κορίτσια ανέβηκαν στην κατηγορία με σκοπό να παίξουν και αν πετύχαιναν την παραμονή… καλώς, αν όχι… πάλι καλώς!», εξήγησε στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» της Κρήτη TV o προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου Μανώλης Μανωλάκης που αναφέρθηκε και στους παράγοντες που οδήγησαν στην επιτυχία και βέβαια ήταν αρκετοί... "Ήταν πολυπαραγοντικό το θέμα… Είναι πολλοί οι άνθρωποι που στηρίζουν την ομάδα. Η πρόεδρος, η Μαρία Καλουδιώτη, είναι πολύπειρη και με μεγάλη τεχνογνωσία. Ο έφορος, ο αεικίνητος Στέφανος Μασέλης μου κάνει τη ζωή πολύ εύκολη όπως και ολόκληρο το Δ.Σ.», επισημαίνει ο τεχνικός της ΑΘΛΕΣΗ που σημειώνει φυσικά και την πολύτιμη στήριξη των χορηγών της ομάδας.

Για την επιτυχημένη φετινή πορεία μίλησε και η 19χρονη αθλήτρια, Έλλη Μανάι: «Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μας. Χαίρομαι που τα πήγαμε τόσο καλά. Είμαστε μία ομάδα που ξεκίνησε από την ΑΘΛΕΣΗ και χωρίς μεταγραφές, προσπαθήσαμε και καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία. Η επιτυχία αυτή οφείλεται στην πολύ όρεξη που είχαμε. Παίξαμε κόντρα σε σπουδαίες αθλήτριες και θέλαμε και εμείς να κάνουμε την προσπάθεια μας».

«We over me…»

Δεν είναι τυχαίο ότι το σλόγκαν που εκπροσωπεί την γυναικεία ομάδα της ΑΘΛΕΣΗ είναι : We over me… Εμείς πάνω από το εγώ… Η συλλογική προσπάθεια λοιπόν και η πολύ δουλειά έχουν φέρει αυτό το αποτέλεσμα. Παρά το γεγονός ότι το πρωτάθλημα της Α2 είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, τα κορίτσια το Μανώλη Μανωλάκη τα κατάφεραν. Με οδηγούς τις έμπειρες Νίκη Μανωλάκη και Χριστίνα Μαυρέα, το νεανικό σύνολο ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά στην πρόκληση της Εθνικής κατηγορίας και μπορεί πλέον να ατενίζει με αισιοδοξία τα πράγματα. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια, στο βασικό σχήμα της ομάδας ήταν μία 15χρονη αθλήτρια! «Οι δύο Όμιλοι της Α2 έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Ο Όμιλος του Νότου είναι πολύ πιο δυνατός λόγω της παρουσίας των ομάδων της Αθήνας. Αυτό δυσκολεύει τα πράγματα ενώ εμείς κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο χρειάζεται να περάσουμε και θάλασσα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η προσπάθεια που κάνουμε είναι τριπλάσια από αυτή των ομάδων της Αθήνας. Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια», τονίζει ο πρωτεργάτης των επιτυχιών της ΑΘΛΕΣΗ. Την προσεχή αγωνιστική η ομάδα του Μανώλη Μανωλάκη αγωνίζεται εκτός έδρας με την Αγία Παρασκευή ενώ στις 30 Μαρτίου, στην αυλαία του πρωταθλήματος υποδέχεται τον ισχυρό Απολλώνιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News